Pračka aeg poruchy

Objavte práčky so sušičkou. Perte a sušte naraz v jednom spotrebiči. Práčka so sušičkou AEG predĺži životnosť vášho oblečenia, ušetríte s ňou priestor a poskytne vám rovnakú starostlivosť ako dva samostatné spotrebiče. Jak je moje pračka stará?


Stáří pračky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku.

První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden. Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. Pračka AEG Lavamat už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Na displeji vyhodnotilo chybu C-1 o čo ide prosím? Práčka je dvojročná, žmýka s veľkou námahou pri akomkoľvek množstve prádla. Našla som obhorený jeden kolík.


Sestra bude muset koupit novou pračku po té, co jí stará Whirpoolka odešla do věčných lovišť.

Po několika špatných zkušenostech se značkou Whirpool v rodině uvažuje o jiné značce. V obchodě doporučovali AEG. Je to dražší kousek, tak bych jí ráda aspoň takto zprostředkovaně pomohla a zjistila . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. E1 Žádný přívod vody k pračce vodovodní kohoutek, filtr (obrazovka), čisté. Chybová hlášení Electrolux.


Tam totiž pračka LG vyhrála a také jsem zjistil, že německé značky AEG , Bosch a Siemens nemají, co se týče poruchovosti, vůči LG nijak navrch. Jediná značka, která podle statistik zákaznických zkušeností ve spolehlivosti vyčnívá nad ostatními, je Miele, pak s odstupem následuje balík stále kvalitních . Kdyz si vsak chcete koupit kvalitni pracku, musite si koupit pracku z Evropy, napr. Proč ja mam opet smulu,,vsem nakloneni pracky na stupnu pomuze a me nikoli,,cerpadlo stale vrci a kod EFO stale blika a pracka nejede,,servis. Naklánět pračku u mě nepřicházelo v úvahu.


Mám na ní sušičku a je zastavěná ve skříni. Nevíte jak vybrat tu nejlepší pračku? Jsme TOP portál o pračkách v ČR. Pro eventuálně vyskytující se poruchy obsahuje tato informace pro uživatele pokyny k jejich samostatnému.


Bezpečnost přístrojů AEG odpovídá uznávaným pravidlům techniky a zákonu o bezpečnosti přístrojů.

Automatická pračka je určena pouze k praní běžného domácího prádla v domácnosti. Použije- li se pračky k . LCD displej, dB, ProTex koncept, certifikát Woolmark Silver, OptiSense, Extra. Z našeho testu praček jednoznačně doporučujeme: tyhle si nekupujte. Raději zvažte navýšení rozpočtu, nebo mrkněte na bazarové pračky – nějaká let stará pračka AEG , nebo Miele v dobrém stavu by mohla být lepší varianta. Je pravda, že v naší domácnosti si pračka moc neodpočine.


A proto skoro na den přesně po letech začalo být praní poněkud hlučnější. Když jsem se nadechl, abych pronesl k tomuto hluku svůj názor, má žena mně okamžitě zastavila se slovy „vůbec to neříkej“… Stejně jsem to řekl. Protože zastávám názor, co není. Rozhodla jsem se pro tuto pračku na základě hodnocení majitelů.


Whirpool, která prala bez poruchy let akorát byla uvnitř nečistá . Po spuštění několikrát zacvaká zámek dvířek a vypíše kód E4 což je podle návodu nesprávně zavřené víko víko je ale zavřené dobře. Než se pustím do hledání problému sám, uvítám každou radu, případně schéma. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pračka whirpool nebo aeg.


Se mezi těmito dvoumi značkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.