Ultrazvuková pračka dolfi

Při běžném praní dáváme vodu a prádlo do pračky. Tento zvláštní nový typ pračky vyvinula švýcarská firma MPI Ultrasonics, za asistence Leny Solis. Vypadá skutečně téměř jako mýdlo nebo pouzdro na mýdlo, má hmotnost . Nová pračko-taška Scrubba může proměnit životy táborníků, cestovatelů a návštěvníků festivalů.


Díky této novince vyperete špinavé prádlo za pouhých pět minut. Veda a technika (Cesky rozhlas).

Dolfi - ultrazvuková pračka do kapsy. Produktový designér Andre Fangueiro se se svým studiem Lata spojil se švýcarskými vědci z MPI Ultrasonics, aby vytvořili malý čistící zařízení jménem Dolfi. Oblázek bílé barvy v sobe ukrývá technologii, která dokáže čistit oblečení za pomocí ultrazvukových vln, což je mnohem šetrnější způsob praní než . Na vývoji německé minipračky ve velikosti zaoblené krabičky cigaret se podílela švýcarská firma MPI-Ultrasonic a nizozemské návrhářské Andre Fanguerio Lata Studio. Prádlo s trochou pracího prášku nebo vloček se . Práčka je vynález, na ktorý sa chytá snáď iba mikrovlnka a žehlička. A je celkom možné, že sa už v blízkej budúcnosti stanú práčky prežitkom čias minulých.


A pokud zrovna vybíráte vhodnou ultrazvukovou čističku, budeme rádi, když se podíváte i do kategorie Ultrazvukové čističky našeho internetového obchodu. Aj keď ručné pranie sa vďaka nástupu moderných pracích práčok stalo takmer úplnou minulosťou, nie všetky druhy tkanín je možné jednoducho hodiť do práčky a čakať až sa po dvoch hodinách prehadzovania v bubne práčky vyperú.

I tenhle dalekohled najdete na MALL. Po uplatnění slevového poukazu ke kreditní kartě Citi MALL. A až budete potřebovat vyprat, hodit by se mohla tahle skutečně malá a skladná ultrazvuková pračka Dolfi. Bez problému zvládne vyprat prý i opravdu.


Zaujal mne tento výrobek. Magnety bych do nějakého balónku dokázal upevnit, ale nevím si rady s tou snad keramickou náplní, která vyrábí negatívní ionty. Na pracích prášcích se dá za rok také dost ušetřit. Karel Kolomazník o využití odpadů z… Magazín Leonardo – Technika. Ultrazvuková čistička, čištění ultrazvukem, průmyslové linky, čističky na zakázku.


Nabízíme kvalitní čističky a výrobky pro domácnost i průmysl, s certifikáty platnými v EU, jejichž kvalita je ověřena mnohaletým prodejem. Jsme dovozci celého nabízeného sortimentu. Jsme vlastníkem certifikátu spolehlivá firma Prodejna a. Přenosná pračka s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i vodu.


Kúp radšej normálnu práčku plnenú zhora,alebo bubnovú, bubnová je lepšia,lebo to je zbytočné vyhodenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.