Třešňová marmeláda v domácí pekárně

Třešňová marmeláda z DP recept - TopRecepty. Přidáme želírovací cukr a kyselinu citronovou. Ovoce omyjeme, případně oloupeme a nakrájíme na drobnější kousky nebo ho rozmixujeme. Do formy na pečení vložíme ovoce a želírovací cukr 2: u. Omyté třešně vypeckujeme, a rozmixujeme (nejlépe ponorným mixérem).


Kdo nevyzkoušel domácí pekárnu nevěří, jaký je to pomocník.

Marmelády se snažím zavařovat, sklep nemáme tak studený a jistota je jistota. Loni jsme nezavařovali a . Višňová marmeláda z pekárny. S radostí, neb není nad probouzení v bytě . Udělala z nich marmeládu. Vyrábíte taky doma marmeládu?


Ingredience: - 5g třešní nebo jahod - 1g želírovacího cukru 3:- lžička citronové šťávy - 9g třešní nebo jahod - 3g želírovacího cukru 3:- lžička citronové šťávy. Popis přípravy: Třešně vypeckujeme, smícháme s ostatníma . Pro přípravu marmelády tu plotnu ani nepotřebujeme!

Pomůže nám s ní totiž domácí pekárna. Kdo to ještě nezkusil, vřele doporučuji! Připravíme kousky ovoce nebo šťávu, cukr a želírovací směs (já dával Pektogel).


Marmeláda do čistých sklenic, jen uzavře a nechá schladnout. Má toho být 4g marmelády. Nevím, jak dlouho vydrží, děláme první rok. Máme zatím jednu várku jahodové a jednu třešňové … Resut. To bylo první, co člověk pocítil na jazyku, když ochutnal meruňkovou marmeládu od blogerky Venduly Svobodové.


Ta nám také její přípravu předvedla na. Jahodová marmeláda z domácí pekárny recept. Manželka dělala dle Vašeho. Tuto marmeládu připravíte jednoduše i doma na sporáku.


Pokud nemáte domácí pekárnu, nezoufejte. Spojení jablek a rybízu v lahodné marmeládě. Obdivuju váš zápal, ale osobně nemusím vše dělat na koleně, takže k výrobě marmelád využíváme domácí pekárnu , když už ji máme doma, a želírovací cukr.


Dělala jsem třešňovo – rybízovou marmeládu , ale přiznám, že srabácky v pekárně. Přece jen u plotny moc teď už . Mor: Letos jsme taky dělala třešňovou , akorát jsem se před tím mořila s vypeckováváním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.