Daruji šicí stroj

Baťa , na 380V , vč kabelu , hmotnost cca70kg. Prodam tuhle raritu dnes uz malo vidanou navod a schema k sicimu. Lucznik s dřevěnou skříňkou. Stroj má entl, zdvojený steh.


Komplet se stolem a spojkovým motorem na.

Nabízím starožitný šicí stroj. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Robusní kovová konstrukce umožňuje stabilní chod při vyšším zatížení.


Je vybaven programy, včetně vyšívání dvou druhů abecedy, vyšívacích, overlockových a strečových stehů na zpracování pružných materiálů. Na osvětleném displeji pře. Dobrý den prodám tento šlapací šicí stroj ze 60.

Naumann v původním stavu plně funkční s originálními doplňky i návodem, ve skríňce s dekorem i barvou ořechu. Vše potřebné k šití, pletení a jiné ruční práce naleznete v sekci Šicí stroje, galanterie na inzertním serveru ANNONCE. Daruji za odvoz knihovnu, příborník a šatní skříň od obýváku, lakované, tmavé. Látka se musí potahovat. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


On-line rubrika: hobby . Inzerce zdarma, bazar, inzeráty. Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. BAZAAR_OTHER_ANTIQUITIESBéžová.


Babička daruje za odvoz, protože se stěhuje do domova důchodců. Ostrava, pouze osobní odběr. Aktualizovaný před dny.


Staré šicí stroje, bazar, inzerce starožitností let starý dětský miniaturní Singer model 20. Starý šicí stroj veritas v dobrem stavu. Jehly do šicího stroje Akra.

STAROŽITNÝ STROJ VERITAS. Nevyhazujto je místo, kde můžete darovat věc, kterou vy už nepotřebuje, ale někomu jinému by se ještě mohla hodit. Pro skvělý pocit, že jste udělali radost někomu dalšímu a ušetřili místo v odpadkovém koši.


Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Prodám historický šicí stroj VERITAS. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Součástí stroje je standartní příslušenství.


Dohoda při rychlém jednání možná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.