Sklo do trouby

Tento náhradní díl se již nedodává. Prostřední sklo do trouby ELECTROLUX. Hodnocení produktu: nostar. GORENJE BO ORA X Na objednávku.


Nabízíme náhradní skla dveří trouby sporáku MORA, Gorenje.

Prasklé sklo u trouby už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nádoby z varného skla se pro pečení a zapékání používají nejčastěji, protože na trhu najdete řadu skleněných mís a hrnců.


Nejnověji vede titanové nádobí, jehož nástupcem je granitové nádobí vhodné na indukci i do trouby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Mora - Trouba - náhradní díly.


Sklo 4x 2mm do trouby MORA.

Náhled není k dispozici. Dostupnost: Na objednání ( cca 7-dní). Vnitřní sklo dveří trouby do Ariston Indesit I5GMH5AGWU. Nebo vyzkoušejte prášek do pečiva.


Na sklo trouby poslouží i směs z prášku do pečiva. Když jeden pytlíček rozmícháte v litru teplé vody, vytvoříte pastu, kterou je třeba nanést na sklo trouby a nechat působit minut. Poté sklo důkladně umyjte a vyleštěte.


Garantujeme původ veškerého zboží od výhradních dovozců do ČR. Předejděte nemalým problémům a zbytečným finančním výdajům! Doručujeme zboží i na Slovensko . NIKDY nesmíte dát do mikrovlnné trouby. Troubu nadzdvihněte uchopením za příslušná držadla (B). Spotřebič se při pečení zahřívá na velmi vysokou teplotu.


Dávejte pozor, abyste se nedotkli topných článků uvnitř trouby. Korespondoval jsem s prodejcem - společností Mall - ač jsem do mejlů detailně popsal celou situaci, konečný výsledek byl, že litují, ale že si mám pozvat soudního znalce, protože servisní technik napsal do protokolu, že sklo není uvedeno v záručních podmínkách. Používání trouby s rozbitým nebo prasknutým vnitřním sklem není bezpečné.

Koupí multifunkční trouby získáte stejně jako u všech vestavných spotřebičů české značky Concept dále zdarma prodlouženou záruku CONCEPT GUARANTEE. Tato prodloužená záruka nabízí kromě leté zákonné záruky ještě rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným . Přečtěte si v našem slovníku pojmů, co znamená vícevrstvé sklo dvířek trub. BOSCH - VNITŘNÍ SKLO DVEŘÍ TROUBY vnitřní sklo dveří trouby ( prostřední sklo ) č. AEG competence 2e-d) a vysypalo se přední sklo z dvířek.


V návodu je vkládat do studené. Jen nevím, jestli to má důvo nebo je to jen. Simax vkládám do horké trouby , je to bez problému.


Měla jsem i skleněnou zapékací mísu z. Teoreticky může sklo při velkém rozdílu teplot prasknout, v praxi takového rozdílu ale dosáhneš stěží. Doplňuji: OK - kdyžtak pošli i pečeni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.