Becherovka cordial

Welcome to the world of premium alcohol from the portfolio of Pernod Ricard. In the coming years, gelatin may be used in the process, so please verify the status before consumption. But, we produce another products in our plant, it is Cordial , KVand Lemond.


BECHEROVKA , cel mai îndrăgit bitter al cehilor, lichiorul CORDIAL. Cordial je unikátní kombinací extraktu z lipového květu a bílého vína.

Výborný je na ledu, ale i teplý či ve formě koktejlů. Má medovou barvu a příjemné, sladké aroma s tóny lipového květu. Cena za kus, 15Kč, 19Kč. Becherovka Cordial 5l.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Vložit dostupné množství (bal.) Koupit on-line Nahradit. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Its alcohol content is ABV (proof).

Unikátna zmes lipového kvetu a bieleho vína tvorí základ jemného likéru cordial. Najlepšie si ho vychutnáte s ľadom alebo ako dezert k horúcej čokoláde či káve. Hledáte becherovka cordial ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. A fehérbor és a hársvirág.


Arany címkével ellátott elegáns barna üvegben, os alkoholtartalommal készül. Find who stocks this wine, and at what price. The complete beverage catering for your celebrations, parties and non-traditional party.


Bar and beverage consulting. Základem je unikátní směs druhů bylin a koření, jejíž složení je tajné a předává se z generace na generaci. Chuť podporuje i světoznámá karlovarská voda, přírodní cukr . It has a rich flavour that makes it perfect to either drink as it is, or mixed.


Obsah alkoholu: ObjelZemě původu: Česká republika. Xpres cena: 19Kč Cena: 19Kč. Herzliche ist eine einzigartige Kombination von Auszügen aus Lindenblüten und Weißwein.


Ausgezeichnet ist auf Eis, aber warm, oder in Form von Cocktails.

Es ist ein Honig Farbe und einen angenehmen, süßen Duft mit einem Hauch von Lindenblüten.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.