Scorpionelektro

Vás za velmi výhodných podmínek dováží ze zahraničí nové nepoužité výrobky vyřazené z obchodů v několika kategoriích. Toto rozdělení je z důvodů např. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Outlet elektro prodejna. Nabízíme mikrověže, DVD přehrávače, rekordéry a HDD rekordéry.


Prodáváme LCD televizory a monitory, plazmové televize, domácí kina včetně příslušenství (3D brýle, držáky na televizory, kabely a další).

Najdete u nás dárkové poukazy pro Vaše přátele nebo zaměstnance. Děkujeme za hodnocení, jen nevíme proč je negativní, když vše proběhlo bez problémů. Pokazit se může jakýkoliv výrobek. Vlaste (310) (Kupující). Vse v naprostem poradku.


Internetový predaj televízorov a počítačových komponentov, domácich kín, audio, video, DVD a VHS produktov, príslušenstva. Najděte si nové zaměstnání ještě dnes! Obchodní zástupce pro výrobu profesních oděvů a výšivek. Address Kolín – Kolín V.

V našem outlet elektru naleznete televize, mobily, PC, domácí elektro a mnoho dalšího za skvělé ceny. Vše za zárukou měsíců a špičkovým zákaznickým servisem. Logo scorpion - elektro. První outlet elektro v Čechách.


Křečhoř, -Velkoobchod a maloobchod Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů. Nákup v obchode odporúča:. Celkový počet hodnotení: 0. Scorpion Elektro in Kolín, reviews by real people. These motors have set the standard for both quality and performance. Další služby:Platba kartou, Splátky, Výdejní místo . Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.


Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi. Z dôvodu výstavby hotela v blízkosti predajne sme boli nútení presťahovať predajňu do centra mesta (vedľa centrálnej tržnice) ale na ploche 300m 2. Společnost je stále aktivní.


V jejím vedení se dosud vystřídalo osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.