Froté prostěradlo vysoká gramáž

Horní smyčka prostěradel je bavlněná. Osnova je vyrobena ze směsi bavlny a polyamidu, který je mnohem kvalitnější než běžně používaný polyester. Napínací prostěradla s příměsí polyamidu jsou dokonale . Námi dodávaná froté prostěradla jsou české výroby a není třeba je po vyprání žehlit.


Jsou vhodná zejména k bavlněnému a krepovému povlečení.

Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní froté prostěradlo. Jedná se o smyčkovou tkaninu, vyrobenou kombinací bavlny a polyesteru. Můžete jej kombinovat s povlečením z bavlny a krepu deluxe. Výrobek české firmy Polášek se vyznačuje vysokou kvalitou materiálu i zpracová. Froté prostěradla jsou hřejivá a příjemná na dotek.


Nabízena jsou v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete to pravé ke každému povlečení. Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti froté prostěradla.

Vaše přání Vám ušijeme prostěradla i jiných rozměrů, než uvádíme. Zboží dodáváme do až dnů. Zaručujeme Vám vysokou gramáž , kvalitu a dlouhou životnost. Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí.


Jsou vyrobena z odolného a snadno udržovatelného materiálu s velmi příjemným povrchem. Svou popularitu si vysloužila hned z několika důvodů. Mohou být vkusným barevným doplňkem v ložnici, jsou prodyšná, mají vysokou. Uváděný rozměr není rozměrem látky, ale matrace.


Materiál je velmi příjemný na omak a díky velkému podílu bavlny i velmi hřejivé. Někteří výrobci se prezentují vysokou gramáží a uvádějí, že jde o ukazatel kvality. Povlečení můžete kombinovat s prostěradlem z bavlny, froté i bavlněného saténu. Při nákupu prostěradel z froté a jersey naopak platí, že čím vyšší gramáž , tím kvalitnější jsou, upozorňuje Pavel Polanský.


Skladem ,některé nejprodávanější barvy barvy. Nyní Vám nabízíme již 3. Díky němu jsou nyní tato prostěradla vhodná i pro .

Velmi kvalitní napínací froté prostěradlo o velmi vysoké plošné gramáži , reaktivními. Dostupnost: dle varianty. Zároveň pečlivost při výběru materiálů z kterých je prostěradlo vyrobeno a preciznost ušití, zaručuje vysokou životnost a Vaši spokojenost s prostěradly od firmy Bronal s. Nádherně měkké, elastické prostěradlo s všitou gumou dokonale povleče každou matraci a zaruči kvalitní spánek.


V zimě přijemně zahřeje, v létě zas oceníte jeho savost. Prostěradla s větší gramáží uspokojí i ty nejnáročnější . Každá moderní žena jistě také ocení snadnou údržbu a nežehlivou úpravu froté prostěradel řady Super. Díky vysoké gramáži materiál si i při . Vybírejte z široké palety barev. Všechny prostěradla mají vysokou gramáž - záruka kvality a dlouhé životnosti.


Dodáme Vám froté prostěradlo na jakýkoli rozměr matrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.