Opravy praček plzeň slovanské údolí

Provádíme připojení, opravy a prodej automatických praček , myček, sušiček, sporáků, vestavných spotřebičů a vybraných domácích spotřebičů všech značek a typů. HomeProdejServisKontakt. Thumbnail Scroller by WOWSlider.


Navštivte také naši modelářskou prodejnu RC modely Plzeň. Pračky , myčky, sušičky, sporáky, mikrovlnky, vestavěné spotřebiče, chladničky, mrazničky, ohřívače vody, přímotopy, akumulační kamna.

Autorizovaný servis a náhradní díly. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Prodej a autorizovaný servis - pračky , myčky, kávovary (Presa), ohřívače, elektrospotřebiče zn.


Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší . Ulice: Slovanské údolí 31. Opravy praček a sušiček prádla. Servis domácích spotřebičů.

Otevřeno: zítra od 8:30 . Tato webová stránka využívá soubory cookie. Více informací najdete v našich zásadách používání cookie. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče. Lidl Česká republika, v. Prodej nových elektro a plynových spotřebičů, ohřívačů vody, praček , sporáků včetně montáže, prodej náhradních dílů.


Plzeň - Skvrňany, Slovanské údolí 31. Vítejte na stránkách firmy PP ELEKTRO PETRÁK. Provádíme opravy a prodej automatických praček , myček,sušiček, sporáků, mikrovlnných trub, varných desek a vestavných spotřebičů všech značek a typů. Jsme autorizovaný krajský servis značky AMICA a PANASONIC bílá technika.


Siemens a dalších značek. Právní forma podnikatel se . Na prodejně velký výběr mnoha značek, doprava zajištěna. OPRAVY CHLAZENÍ A AUTOMATICKÝCH PRAČEK.


MILOŠ MÁDLE SERVIS S PRODEJ AUT.

PAVEL KOMÁREK SERVIS AP. Irena Komárková, Slovanské údolí 31. BSH domácí spotřebiče s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.