Dolce gusto výměna těsnění

Mě to bohužel na můj problém nepomohlo, teče to stále, pod kávovarem louže vody když ho zapnu. Takže asi těsnění nebo něco. Dobrý den, můžu se zeptat, zda jste nějak vyřešila problém s protékáním vody pod kávovarem? Dolce gusto water is leaking (running, flowing) (circolo, piccolo, melody, genio,oblo).


Při výměně kapslí nescvik se kapsle zasekla a při otvírání se páčka ne tak velkou silou odlomila,toto se však na záruku nevztahuje i když je kávovar v záruce až do 20.

ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Taky jsme měli, a když jsme se informovali kvůli reklamaci (asi po roce a půl používání), tak nám bylo . Dolce Gusto mám druhým rokem a voda mi teče všude okolo, když dělám kafe. E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, odsavače par, bojlery a malé spotřebiče pro domácnost. Návody na obsluhu výrobků Krups jsou ve formátu PDF.


Pokud nemáte Adobe Acrobat Reader software, stáhněte si ho zdarma zde. Kontaktujte nás pokud jste nenalezli návod k vašemu přístroji v níže uvedené nabídce.

Vyberte výrobkovou kategorii. Kávovary Dolce gusto Melody 2. Náhradní díly a příslušenství KRUPS. Nevíte, čím by to mohlo být? To vypadá na špatné těsnění.


Do ted jsem proti nemu nemohla. Ovsem najednou nam zacala z kavovaru tryskat voda vsude, netece dolu do hrnicku jako ma, ale tryska to vsude okolo. Zkouseli jsem kavovar odvapnit.


Je to špatným těsněním , které přitlačují kapsle. Domácí kávovary se těší neobvyklé oblibě mezi domácnostmi. Stále běžnější je i potřeba tyto přístroje opravit. ГАРАНТІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ.


Nejraději bych osobní převzetí v Olomouci, jinak poštou jako cenný balík za 14-kč, na dobírku neposílám. Predám kávovar krups Lumio Dolce gusto , nevhodný darček, bez bločku, ani raz nepoužitý. Prodám stylový kávovar retro.

Zkuste to také, služba je zdarma. NESCAFÉ DOLCE GUSTO Cappuccino. Hned po druhé nebo třetí výměně násady na hubici vysavače je plast té nasadkové hubice již poškábaný. Při nasazení nějaké hubice jsou ty zajišťovací či aretační čudliky dobré, . Levné prodejní cena Automatická rotační kávová kapsle Nespresso Plnicí stroj vyrobený v Číně.


Výměna prasklého skla Výměna poškozených částí kování Výměna poškozeného, nebo nefunkčního těsnění Výměna klik z estetických nebo funkčních důvodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.