Odpadkový koš curver

Odpadkový koš Curver Flipbin l. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Plastový odpadkový koš Deco Bin 40l má moderní design a je vhodný do kuchyně, koupelny či kanceláře. Otevírá se stisknutím černé plochy.


Koš je s metalickou fólií a otvírá se pomocí nožního pedálu.

Praktický odpadkový koš Curver Flipbin je vyroben v moderním designu v kombinaci bílé a zelené barvy. Možnost otevření víka ve polohách. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Vyrobeno z pevného polypropylenu v imitaci kůže. Oblé rohy pro bezpečné používání. Cena za kus, 69Kč, 84Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Slevy, akce a výprodeje značky Curver. Akční nabídky na téma odpadkový koš najdete na Skrz. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Moderní odpadkový koš přední značky Curver, model Flipbin London 1- L1 objem l. Koš má atraktivní design London. Má velmi praktické zaoblené hrany a je zhotoven z pevného plastu. Hodnotenie produktu: 11 ( Perfektný)recenzií. Dva stupne otvorení veka. Pre drobnejšie odpad možno.


CURVER odpadkový koš Flipbin je vyráběn v různém barevném provedení.

Je velice praktický, vhodný do každé domácnosti, kanceláře, pracovny, dílny apod. Otváranie je riešené pomocou nožného pedálu. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Curver, který používá zásadně originální náhradní díly. Pro drobnější odpad lze použít první stupeň tzv.


Tento systém pomůže udržet víko čisté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.