Lékárník praha

Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako lékárník. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu, cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a. Uložit - Poslat známým . Kvalifikační předpoklady: VŠ v oboru farmacie Nástup: dle dohody Nabízíme: zaměstnanecké výhody dle Kolektivní smlouvy, pro mimopražské ubytování, možnost. Jednoduchá odpověď přes Indeed.

Key Account ManagerPŘEDVÝBĚR. Brno - Country District, Brno - City, Southern Moravia Region, Žďár nad Sázavou, Pelhřimov, Jihlava, Havlíčkův Brod , Vysočina Region. Praha Prosek, Hlavní město Praha.


Aktualizované Před dny. Právě teď nabízíme celkem volná místa práce na pozici lékárník v praze (region praha ). Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle okresu.


Vyberte si z nabídky práce lékárník Praha.

Soukromá, zavedená lékárna v Praze přijme magistru farmacie na plný nebo částečný úvazek. Hledáme atestovaného lékárníka na pozici vedoucího lékárníka a zároveň odpovědného zástupce pro malou soukromou lékárnu v Praze -Dubči. Znalost Farmisu výhodou.


Zavedená soukromá lékárna , majitel lékárník , na Praze Vinohrady, přijme farmaceutickou asistentku na částečný úvazek. Otevírací doba: Po-Pá 8-18. Hledáte práci na pozici Farmaceut? Na této stránce naleznete nabídky práce na pozici Farmaceut. ESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, A. Chcete opět zobrazit oblíbené inzeráty?


Nabízíme standardní mzdové podmínky, bonusy možné. Jsme v poliklinice a lékařském domě, plánujeme rozvoj. Lékárník asistent Inzerát z úřadu práce. Nejsme součástí řetězce . Vedoucí lékárník , PharmDr.


Připojení do Centrálního úložiště . Zaměřuje se na zubní a geriatrickou péči, déle na dětský sortiment a dermokosmetiku.

Je to certifikovaná dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž vizí je být lékárnou první volby pro klienty, personál, dodavatele a výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.