G21 paradiso big plata

Praktická sada náhradních plat k sušičce GParadiso Big obsahuje obdélníkových plat z odolného materiálu. Jen s originální sadou máte jistotu, že plata přesně sednou do vaší s. Balení obsahuje ks náhradních plat. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Snadná údržba kusů plat k sušičce GParadiso Big je připraveno k okamžitému použití. V balení najdete hned pět kusů, což jistě oceníte.

Pokud tohoto kuchyňského pomocníka používáte často, určitě se Vám sejde. Rozměr plat: x 2cm. Technická specifikace a popis produktu jsou převzaty od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.


Informace o Gk sušičce Paradiso big set ks. Obchod overený zákazníkmi. Dostupnost: momentálně nedostupné. Zboží je momentálně nedostupné.

Pro více informací volejte naši zákaznickou linku. Nejznámější srovnávač produktů, společnost Heuréka, každoročně oceňuje nejoblíbenější produkty dle preferencí spotřebitelů v České republice. Existuje ještě silnější argument pro její koupi?


Suší poměrně rovnoměrně, ale přeci je lepší asi v půli sušení plata přeskládat. Je tato recenze užitečná? Zatím funguje velmi dobře. Kupoval jsem zejména kvůli nastavitelné teplotě a časovači. Plata je nutné během sušení párkrát prohodit, jinak nesuší rovnoměrně , ale to . Jsme autorizovaný eshop.


Hranatá sušička potravin GParadiso BIG má ve svém základu celkem plat, což je velmi běžná hodnota u modelů v rámci našeho testu. Obecně i na českém trhu platí, že průměrně mají sušičky v základu 5-plat. V případě potřeby je ve většině případů možné plata přikoupit, takže jich můžete mít i více, . Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za . Způsobu platby a doručení, 4Kč. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


HodnotenieNie je ešte ohodnotené. Opýtajte sa na tento produkt.

Náhradné plata pre suši? Balenie obsahuje kusov náhradných plat. Sušička GParadiso big vám garantuje, že se všechny kousky potravin budou sušit rovnoměrně. Potraviny v ní absorbují teplo a. Výška mezi platy na malé suroviny: cm. Výkon: 5W Digitální nastavení teploty: - 70°C Digitální časovač.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.