Hydraulický lis na ovoce

Hledáte hydraulicky lis na ovoce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Menší, ale velmi šikovný a robustní lis s hydraulickou panenkou 2t umístěnou ve spodu koše. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku není potřeba vyndavat, pro přestavění lisovacího kroku použijete horní nerezovou přítlačnou tyč s otvory.


Lisování je komfortní a rychlé.

Objem koše 18L odpovídá . Lis masivní konstrukce s panenkou 5t umístěnou navrch koše. Jednoduchá konstrukce pro maximální objem a výkon, ale zároveň s příznivou cenou. Pro přestavění kroku při lisování je dodáván bukový špalek, který se umisťuje pod hydraulickou panenku. Bukový špalek je součástí balení, není třeba jej objednávat. Tip Lis na ovoce hydraulický 12l lis na ovoce Doprava zdarma.


Za použití menšího autozvedáku (není součástí dodávky) lisujete bez námahy. Garantujeme předání zásilky přepravci do.

Kč , okres Vyškov lis na ovoce obsal ccá 20l lis na ovoce v dobrém stavu, každoročně používaný s kompletním příslušenstvím. Originální způsob konstrukce zamezuje dlouhodobému styku lisovaného materiálu (šťávy) s kovovými součástmi lisu , což pozitivně ovlivňuje kvalitu finálního produktu. K lisu lze připojit elektrický drtič ovoce.


Nejmenší v nabídce je lis na ovoce stolní, základní řadu tvoří lisy na ovoce s centrálním šroubem, dále lisy na ovoce rámové a hydraulické. Lis je vhodný lisování všech druhú rozmělněného ovoce a hroznú. Kliknutím na obrázek lisu otevřete patřičnou sekci. Vhodným doplňkem pro lis na ovoce jsou lisovací roušky.


Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit vhodným drtičem na ovoce. Pro vyšší komfort při lisování. Lisy hydraulické vyrábíme ve dvou základních provedeních. Výrobce: Záruka: roky.


Velký lis o objemu koše 50. Uvedená cena je bez zvedáku. Koš je vyroben z neupraveného bukového dřeva.


Před lisování moštu doporučujeme . Ty tam jsou doby, kdy lidé šlapali hrozny v kádích. A ještě nedávno používané lisy mechanické už jsou rovněž takřka minulostí.

Hydraulický lis na ovoce se zvedákem dole 20l. Vysoké otáčky nám zaručí, že ve výsledné drti nezůstávají hrubé kousky a vzniká nám pyré vhodné pro následné lisování. Ovoce lisuje hydraulický píst pod tlakem až 3tuny. Lis na ovoce od českého výrobce TIP s objemem litrů slouží k lisování ovoce na výrobu moštu.


Náš e-shop nabízí různé velikosti lisů na ovoce , od těch nejmenších pro každodenní používání až po ti litrový hydraulický moštovač určený pro velké objemy ovoce a profesionální použití. Jak takový kvalitní domácí mošt vyrobit? Za pomoci našich lisů a moštovačů na ovoce vyráběných výhradně v České republice to . Tyto výjimečné plody js. Textilní vložka k lisu 50l 6Kč Akce.


Navštivte naši prodejnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.