Papírové krajky

V této knize jsou uvedeny základy techniky tvorby papírových krajek. Je základní knihou, která nesmí chybět v knihovně nikomu, kdo se chce věnovat tvorbě papírových krajek a přáníček z pergamenového papíru. Ahoj, dnes si vyrobíme krásnou dekoraci s 5ti letou Sárinkou, během 5ti minutek : ) Andělíček je vytvořen z. Vysvětlení různých technik je provázáno se vzory, které můžete okamžitě použít.


Je skvělou příručkou pro začátečníky a nepostradatelnou pro pokročilé nadšence. Dekorativní papírové krajky.

Kniha obsahuje barevné vzory a . Papírové krajky pod dorty, rolády a další moučníky. Máme i vše na marcipán, fondán, čokoládu a další modelovací i potahovací hmoty. Vše je v prvotřídní kvalitě - ozdobdort. Na jednu ozdobu budete potřebovat tři papírové kulaté krajky (upřímně ani nevím nač se opravdu používají – snad pod skleničky? :-)) a oboustrannou lepící pásku.


Krajková kolečka rozstřihněte napůl. Z oboustranné pásky nastříhejte proužky o délce necelého poloměru kolečeke a nalepte a lícovou stranu . Domů Zboží Hledání zboží: papírové krajky.

Ověřit dostupnost na prodejnách SKLADEM V E-SHOPU, POSLEDNÍ KUSY. Pergamano - základy techniky papírové krajky. Na vybraných prodejnách si můžete knihy nechat dárkově zabalit.


Cena on-line (s DPH): 2Kč. Barva: krémováPrůměr: 27cmPoče. Nabízíme kvalitní papírové krajky pod dort, které zajistí dokonalou finální podobu servírovaného dortu.


Vybírat můžete z několika velikostí i tvarů. Vybírejte papírové krajky kulaté do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Obsah: Žádná sériová výroba ani profláknuté grafické návrhy. Vytvořte si přáníčko vlastníma rukama, dodejte nápady a buďte originální. Tahle výzva v Bohumíně oslovila lidi, kteří se nebojí tvůrčího snažení.


V úterý odpoledne zavítali do knihovny, kde objevili techniku papírové krajky. VÝTVARNÝ KURZ: Papírová krajka je fantastická kreativní technika, která vyžaduje především trpělivost. Lektorka „ZULIKA“ naučí na kurzu její základy. Vytvoříte si přání k různým příležitostem.


V ceně kurzu je zahrnut potřebný materiál. Přihlášení na akci je možné ve studovně knihovny do úterý 8. Romantické papírové rozetky ozvláštní nejen Vaše svatební projekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.