Distanční podložky pod kari sítě

Na skladě není možné platit při převzetí, platí standardní platební podmínky - převodem na základě proforma faktury. Podložku pod ocelové kari sítě prodáváme po celé ČR. Vše pro pevnost a stabilitu vaší stavby. Nabízíme ocelové nosníky, betonářskou výztuž, kari sítě i distančníky.


Kvalita a přesnost za vynikající ceny!

Boční výřezy zajišťují dobré zatečení betonu. Standartní délka je 2m, ale lze objednat délku dle požadavku zákazníka. Plastová lišta s výřezy pod karisítě. DOPRAVA: 60-Kč s DPH ODBĚRNÉ MÍSTO: Brno.


Kari sítě a distanční podložky. Prodej KARI sítí - skladové zásoby. Ostatní typy sítí dodáváme na základě poptávky (nejpozději do druhého dne). Každý to zná jako beton ;).

A ty distanční prvky máš ze stejné knížky, že jo? Co takhle zkusit přitele Googla? Zadej distanční podložky do betonu. Ale jinak dá se bez nich obejít.


Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť ) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš, . Přidat na seznam oblíbených. Vaše cena včetně DPH: 43Kč 51Kč. Podložka plastová distanční, pod kari sítě 6-2 3 balení 1ks. Zvláštní konstukce zámku umožňuje využití prvku pro . Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí výztuže dle projektové dokumentace.


Lišty se pokládají v osové vzdálenosti od cca 600mm do max. Je určena pro armaturu - mm. Výhodou je malý styk s podkladem. Distanční tělísko čtyřnohé.


V jedné sadě výlisku je soustředných kruhů o průměru od 1do 3mm. Jednotlivé kruhy ze sady lze před položením od sebe snadno oddělit a jsou pak podle potřeby (hustoty sítě ) pokládány na podložku bednění.

Prvek zajistí výraznou úsporu pracnosti a stálou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.