Krabice s víkem bílá

Papírová krabice z pevného kartonu v bílé barvě s jemným reliéfem imitace kůže. V dodání s průhledným plastovým víkem. Výborně se hodí jako dárkové balení na větší či menší.


Krabice s průhledným víkem 250x19 v. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Nabízíme vyšší i nízké úložné krabice.

Hledáte úložná krabice s víkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pevný textilní box je praktickým doplňkem do každé skříně, police, stolu i komody. Box má barvu bílé kávy a je opatřen víkem , takže do něho skryjete všechny věci. Dá se složit, takže nezabírá téměř žádné místo.


Víko je látkové se zapínáním na suchý zip. Vnitřek je vyztužen, takže stále zachovává svůj tvar. Včetně držáku na štítek, který vám pomůže přehledně ukládat všechny věci a zamezí zdlouhavému hledání.

IKEA - TJENA, Úložná krabice s víkem , , Skvěle se hodí na ukládání drobností, od psacích potřeb až po make-up a čelenky. Vhodné do knihovny BILLY a dalších úložných. Bílé papírové krabice s víkem - úložné krabice. Praktické, dekorativně působící bílé papírové krabice s víkem přizpůsobené formátům Aa A3.


Známá papírová krabice s víkem a její konstrukce typu krabice na boty je vhodná jak pro rozesílku, tak ukládání Vašich více i méně důležitých nezbytností. Vyrábí se z bílo - bílé mikrovlnné lepenky. Je jednoduše skladatelná, dodává se v rozloženém stavu. Ve víku jsou výřezy pro prsty pro snadné otevírání.


Do školy, kanceláře i domácnosti. Nejprodávanější zboží za poslední měsíce. Tato krabice je skvělá na C hry, nabíječky nebo kancelářské vybavení. Dřevěná krabice s víkem bílá - Dřevěná krabice s víkem na pantech čistě bílá, lakovaná i zevnitř, snadno se tedy udržuje a. Zásilková kartonová krabice , bílá 175x130x1mm, ks. Skladem 40Kč 48Kč s DPH.


MATERIÁL: mikrovlna (3VL) ROZMĚRY: 32x25xcm. DODÁVÁME V ROZLOŽENÉM STAVU .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.