Výroba klenutých den

Dna Slawinski se vyrábí postupem lisování za studena. V naší výrobně Siegen- Weidenau vyrábíme dna do průměru 5. Za dobu existence postupně získala okruh zákazníků - významných výrobců kotlů, tlakových nádob, výměníků, expanzních nádob, nádrží, bojlerů, zásobníků, vzdušníků, cisteren, akumulačních nádob atd. Klenutá dna - jsou lisovaná za studena či za tepla.


Mají nižší hmotnost, jsou proto vhodnější pro potrubí, které nečelí příliš vysokému tlaku.

Desková dna - jsou vysoustružená, vysoce odolná pevná dna s vyšší hmotností, která se využívají především ve vysokotlakém potrubí. Při výrobě klenutých a deskových den používáme . Současných celkových 1zaměstnanců produkuje cca 25. Firma je špičkovým světovým výrobcem všech druhů den ( klenutá , eliptická, polokulová, plochá …), se zvláštním zaměřením především na r ozměrově náročná dna v kompletní škále uhlíkatých i nerezových ocelí s tím, že výrobně . Dobry den , chcem len podotknut jednu vec. Kc, ked to kupite od nejakeho slusneho vyrobcu.


Vyroba je mozna, ale tiez nie je lacna. Do tlakovej nadoby rozhodne klenute dna patria a tie stoja v .

Výroba a povrchová úprava polotovarů. Výrobní proces pivovarských tanků začíná výrobou polotovarů, tedy částí, z nichž se pak kompletuje výsledný výrobek. Firma KÖNIG patří dnes s třemi výrobními závody a celkem 2zaměstnanci k celosvětově vedoucím výrobcům. Základem úspěchu firmy KÖNIG je orientace na zákazníky a dále: zkušenost ve výrobě kotlových den pro výrobu aparátů a nádrží . Zahájen prodej klenutých den.


Dna jsou vyráběna z materiálů P265S a AISI 3v průměrech od 1mm do 5mm. Vyberte si z naší nabídky klenutých den. Každý trh i zákazník je vysoce individuální. Naší snahou je uzavřít a navázat s ním dlouhodobé partnerství,“ podotkl výkonný ředitel. Výrobce a dodavatel potrubních dílů, přechodů, kolen, ohebných dílů, deskových den , klenutých den , potrubních záslepek, oblouků, ohybů, T-kusů a dalších potrubních tvarovek.


Dodavatel klenutých den pro kotle, tlakové nádoby, výměníky,. Stupeň přetvoření klenutých kruhových výrobků. Ostrava, Mitrovická 1mapa. Obrázek – dno eliptické.


Tabulka – Rozměry den eliptických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.