Vosí hnízda náplň

Moučkový cukr, bílky a polovinu cukru ušleháte ve vodní lázni do husté pěny a necháte ji vychladnout. V jiné misce utřete měkké máslo se zbylým cukrem, přimícháte žloutky a téměř studený krém z bílků. Druhý den z těsta tvarujeme malé kuličky, které obalíme v moučkovém cukru.


Pak moučkový cukr trochu oklepeme, aby nebyla hnízda moc sladká a plníme jimi formu na vosí hnízda. Uprostřed uděláme důlek, do kterého dáme náplň a zaklopíme piškotem.

Na náplň smícháme všechny ingredience a . Budou brzy vánoce tak chyťte inspiraci. Recept na bílá vosí hnízda. Mandle a kandované ovoce nám úly pomohou ozdobit.


Když jsem letos nemohla najít recept na Vosí hnízda z minulého roku, rozhodla jsem se, že vyzkouším jiný postup a našla jsem něco na internetu. Hnízda jsou sice dobrá, ale není to ono. A proto jsem se rozhodla, že zapátrám po receptu z loňska.

Takové včelí úly jsou světlejší. Ať už se rozhodnete udělat vosí hnízda s ořechy, nebo bez nich, vycházet můžete ze základního receptu z pořadu Kluci v akci. V hlavních rolích těsto, krémová náplň a dětský piškot jako podstava vosích hnízd. Přípravu těsta na až kusů vosích hnízd . Postup přípravy receptu.


Smícháme piškoty, změklé máslo, cukr, kakao, oříšky, mléko a rum (místo mléka můžeme přidat víc rumu) a vypracujeme vláčné těsto. Ze surovin na náplň vymícháme hladký krém. Z těsta uděláme vždy malou kuličku, kterou vtlačíme do formičky na úly a střed naplníme krémem.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Nepečená hmota: 4g, mletých ořechů. Vosí úly plněné lahodným domácím krémem. Už se vám na tuhle klasiku nepečeného cukroví sbíhají sliny? V tom případě čtěte dál, máme pro vás skvělý recept!


Ingredience pro: kusů. Smíchejte drcené piškoty, změklé máslo, cukr, kakao, oříšky, mléko a rum a vypracujte vláčné těsto. Krém připravíme tak, že máslo utřeme se žloutkem a prozatím necháme v misce.

Bílek ušleháme s cukrem a rumem v horké vodní lázni a necháme trochu. Formičku před každým naplněním vysypat moučkovým cukrem. Vycpat hmotou, udělat důlek, do kterého dáme náplň. Položit kulatý piškot a. V něm dělám těsto i náplň. Salka (hodně náplně zbylo, plnila jsem tím i trubičky, takže by asi stačila půlka).


Vosí hnízda : Říkala jsem si, že recept na takovou klasiku, která je všude na webu , přece není potřeba dávat na blog. Jenže tolik zpráv, co mi přišlo s dotazem. Hery) vrchovaté lžíce kakaa lžic rumu lžic mléka. Včelí úly alias vosí hnízda.


Výborné kakaové homolky, které připravíte bez pečení. RAW vosí hnízda letos frčí a chápu proč. Hnědé těsto vtlačuji do kokosovým cukrem vysypaných formiček na vosí hnízda , vařečkou udělám dírku (doupravím prstem podle potřeby), lžičkou vliji náplň a . Během toho, co nám těsto odpočívá v lednici, smícháme si suroviny na náplň. Máslo utřeme společně s cukrem a přidáme vaječný koňak.


Důkladně promícháme a dáme opět odpočinout na cca hodiny do lednice. Vyndáme si z lednice těsto, které si rozdělíme na několik malých kuliček. Ty přemístíme do formiček na úly . Vosí hnízda se vyrábí z těsta tvořeného rozdrcenými piškoty či sušenkami, které se smíchají s máslem a kakaem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.