Mačkač obilí

Mačkač obilí je vhodný pro koně. Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Technická data - mačkače : Typ, váha, příkon, výkon. GETPONY, - vagónů nečištěného obilí. Každý na to může mít jiný názor ale různá semínka která ovce sežere při pasení jí také nikdo neupravuje takže mi to osobně připadá jako nošení dříví do lesa ovšem samozřejmé je že jak si to doma uděláte tak to budete mít , zpočátku našeho chovatelství jsme také krmili šrot na radu jiných , potom jsme přešli na celé obilí a .

Zatím používám starý válcový šrotovník - mačkač , který má . Mačká oves, ječmen, pšenici, kukuřici,. Moderní technologie přípravy krmiv z mačkaného zrní oproti šrotování mnohé výhody a umožňuje výrobu krmiv vysoké . Díky nastavitelným diskům je možné plynule regulovat hrubost výsledného. Mělo mě varovat, že ostatní mačkače mají o kW vyšší příkon. Ale stačil by mi bohatě deklarovaný výkon typu kW.


Jenže motor kW zvládne tak málo obilí , že hradítko musí být tak přivřený, že oves tudy nepropadá. A když ho otevřu trochu víc, mačkám směs a přijde tam mezi ovsem víc pšenice nebo ječmene, mačkač. Dvouletá záruka, záruční i pozáruční servis, zaváděcí cena!

Nabízím starší funkční mačkač na obilí, zachovalé válce původní mosazné domky na válcích. Je potřeba dodělat uchycení na motor. Motor mám chybí ještě řemenice.


Prodám Šnekové dopravníky na uhlí ořech,peletky,drtě, osiva atd. Níže uvedený příklad se týká české farmy, kde jedinou změnou v krmné dávce byl přechod ze šrotovaného obilí na mačkané. Již během čtyř dnů se u 5krav zvýšil objem nadojeného mléka o 2l. SKIOLD mačkače obilí KB 1a KB 3- velký rozsah výkonností, minimální spotřeba energie, pro všechny obvyklé suroviny, pohon dvou nebo tří válců, výkonný magnetický. Je to stroj na mačkání, vločkování obilí , kukuřice pro dobytek.


Identifikátor Projektu, CZ. Příjemce Pomoci, Rybníkářství Pohořelice a. Datum Zahájení (Plánované), 16. Poté co mi výrobce obratem odstranil závadu- otočená deska, mačkám a mačkám.


Pro dokonalé vločky, kdy není ani z ovsa obvyklý odpad pluch, projedu obilí mačkačem dvakrát. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Záruka roky, český návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.