Nápisy na wc

Nápisy česky a slovensky. Jó tady se dobře sere vítr fouká do prdele po koulích ti běhá mráz přijď se brzy vysrat zas. Poslal Kennypce Kemp v Sarnenu, Švýcarsko. Rychle ser než ti to zdaním!


Na dveřích WC Kláštorisko . Nejlepší nápisy z toalet: Začíná videopřenos, nejste v bance a opovažte si čistit zuby!

Prohlédnout znovu Zavřít galerii. Cedule - toalety, wc , pisoár. Na vzkaz z pánských záchodů jsem narazil při první návštěvě toalety v novém zaměstnání.


Teď už vím, že ten, kdo vzkaz napsal. Používaním stránky Cooler. Tenhle nápis visí na kolejích univerzity obrany v Brně. Všem tady mohutně smrdí nohy!


Když říkám všem, tak všem!

V Českých Budějovicích - Boršově, v jedné vodácké hospodě. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Každý člověk musí navštěvovat WC , ale ne všude jsou zajímavé cedule a hlášky, jako se tam nacházely v kempu. Většinou jsou na dveřích umístěny cedule „ udržujte čistotu!


Při každém vstupu na onu místnost jsem se zasmála a říkala si, že tohle musím vyfotit. Bylo zajímavé, že tyto cedule, se nacházely . A nakonec ještě výsledek jedné řetězové wc konverzace, kdy na stěnu přibývají postupně reakce na předchozí věty: Eva miluje Pepu. Hovno spláchneš snadno, když dáš kus papíru na dno! Ty záchody strašně smrdí. Nevieme prečo, ale za pár dní nám prišlo od vás viacero fotiek – odkazov z verejných záchodov.


Všetky spája jedno, sú vtipné! Od Miňa: Už som videl všelijaké nápisy na WC -kách, ale tento ma pobavil. Neházejte vložky z oken, dusí se nám kachny.


Rekreační oblast na Máchově jezeře. Neříkejte mně, že ty vaše žížalečky nejste schopni udržet na uzdě! Pisoár probijí, močte přerušovaně.


Naopak cedule „Pozor pes“ na dveřích bytu mých známých má své opodstatnění.

Jejich pražského krysaříka by bez upozornění mohl opravdu někdo snadno zašlápnout. LATRIN-PRESS – Záchodové noviny neboli nápisy na veřejných WC , jež představují fundamentální součást lidové slovesnosti. Kromě tradičních, skatologicky a sexuálně laděných epigrafů tu můžeme nalézt i texty odrážející dobovou společenskou situaci. LENINOVY SÁNĚ– Sovětský automobil značky Moskvič.


Po celém mıstı se nachází mnoho veÅejných záchodÓ. Za toalety s obsluhou se obvykle platí centÓ. Na WC najdete nápisy Damen (ženy) a Herren (muži).


Ser mezku, ryclosti blesku, dbej lesku, neposer desku! Chceš li sráti podle módy, vem si s sebou kýbl vody, k tomu kousek lavičníku, abys věděl uličniku, když ten hajzl posereš, tak ho taky umeješ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.