Revolver smith wesson prodej

Nabízíme prodej zbraní a střeliva známých značek. Zbrojovka se proslavila hlavně svými revolvery. Firma vznikla kvůli výrobě revolveru , používajícího jednotný náboj s okrajovým zápalem. Revolver se nazýval „Model No. Dalším úspěšným modelem byl revolver.


Na objednávku jsme schopni zajistit i ostatní výrobky z produkce tohoto.

Klasický obranný dvoučinný revolver v provedení ULTRA-LITE od brazilské. Zvažuji prodej nejsilnějšího sériově vyrobeného revolveru světa Smith Wesson model 500. V současné době nesehnatelný. Výrobce: Ruger, Kód: Ruger LCRX. Více informací s možností nákupu.


Vybrat pro porovnávání . Konstrukce modelu je celokovová . Kachlík zbraně a střelivo logo. Prodej zbraní nás baví, takže pokud chcete poradit, jak vybrat pistoli, revolver , brokovnici, nebo pušku, obraťte se na nás.

Rádi a kvalitně vám poradíme. Kromě prodeje zbraní provádíme také . Hlaveň v délce s úsťovým kompenzátorem zdvihu. Pryžová, anatomická rukojeť, mikrometricky stavitelné hledí - výškově i stranově, reflexní muška, zbraň dodávána v plastovém kufru. Higlife Store - potřeby pro muže. Tento návod k použití by měl být vždy přiložen ke zbrani, i v případě prodeje či zapůjčení.


Celková délka: 1mm (1mm) DA:kg. Magnum Odpor spouště SA:kg. ZBRANĚ-MACHÁČEK : - Krátké zbraně Dlouhé zbraně Střelivo Pouzdra Oděvy Obuv Komisní zbraně Válka foto Zásobníky Zbraně majitele Zbraně bez ZP do r. Střenky, pažbičky Specialní konzervační oleje Náhradní díly Zbraně bez ZP Bajonety-bodáky Napsali o nás Nástražný systém . Ocelový revolver subkompaktních rozměrů. Hmotnost zbraně je 425g.


Délka zbraně je 1mm, hlaveň je dvoupalcová. Součástí balení (papírová krabice) je, mimo pistoli samotnou: jednoduchý . Jak jsi správně napsal, klasika. V oblasti užití, pro kterou je revolver určen, patří nepochybně k tomu nejlepšímu.


Dnes je ovšem pravda, že takové zbraně existují i od jiných firem ve velmi srovnatelné kvalitě a za nesrovnatelně nižší cenu. Podařilo se nám na sklonku roku připravit k prodeji nové samonabíjecí pušky SW MPv ráži 3Winchester.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.