Policový díl

Do našich policových dílů se vejde spousta věcí od krásných předmětů, které si chcete vystavit, po nezbytnosti, o kterých potřebujete mít přehled. K dostání jsou v různých stylech a velikostech, aby ladily s vaším stylem a vašimi potřebami. Některé mají vzadu prostor na kabely, takže v nich můžete mít i předměty, které se . Můžete ji doladit pomocí zásuvek, polic.


V dobrém stavu, bez větších známek užívání. Prodáme dřevěný policový díl.

Původní cena 9Kč, nyní cena 5Kč. Se třemi přihrádkami – vejdou se do nich pořadače formátu A4. Včetně chráničů podlahy, zajištění proti pádu, montážního materiálu a návodu k sestavení.


Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Vyberte si, zda jej chcete zavěsit na stěnu nebo postavit na zem. Jednoduchý díl lze použít pro ukládání v malém prostoru nebo jako základ pro větší úložné prostory, když bude potřeba změna.


Nábytek musí být upevněn ke stěně pomocí . Velký otevřený policový díl Stacked z bíle lakované MDF od dánské značky Muuto.

Do sestavy lze umístit buď na šířku nebo na výšku. Variabilní policový systém Stacked navrhl architekt a designér Julien De Smedt (JDS Architects). Jedná se o promyšlený systém úložných boxů, které můžete seskládat do podoby, která vám . Dřevěný policový díl , libovolnou kombinací dílů D4- D4lze vytvořit celou stěnu.


Rozměry tohoto dílu 120x33x1cm. Barva a patina je volitelná dle vyorniku. Množství: DOSTUPNOST : Na objednávku - týdnů. Policový díl BLOCK o šířce a výšce 8mm jednoduše ukotvíte ke zdi pomocí skrytých konzol, takže Vás nebudou rušit žádné nevzhledné technické detaily. Více informací o nábytku BLOCK se dozvíte na stránkách . Moderní design je reprezentován ložnicovým nábytkem z programu Celle.


Maximální funkčnost a elegantní vzhled jdou zde ruku v ruce. Díky kvalitnímu zpracování. Chybí vám police ve skříni? Pořiďte si závěsný šesti policový regálek Leifheit řady Combi System.


Pohodlně uskladníte mikiny, trička, spodní prádlo, ponožky nebo ručníky. Policový díl je vyroben z vysoce kvalitní odolné hustě tkané vícevrstvé látky, která je ultra hygienická, . Závěsný policový díl pomůže zorganizovat vaše věci v šatní skříni nebo může být použit jako doplněk skládacího šatníku Leifheit.

Je vyrobený z omyvatelného polyesteru a jeho vnitřek je členěn na přihrádek, které lze vyplnit praktickými zásuvkami. Korpus i čelní plocha laminát bílý lesk nebo laminát dekor. Pro specifikaci je nutné dosadit v kódu zboží konkrétní barevné provedení. Za kód YY - kód barvy čelní plochy.


Pokud je zboží dostupné ve více variantách, zvolte nejdříve požadovanou variantu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.