Programátor pračka whirlpool

Hledáte programator whirlpool ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Inzerát Opravíme Váš programátor z pračky Whirlpool typu v okrese Písek, cena 8Kč, od strnad4na Sbazar. Kč , Písek Whirlpool - Repasy programátorů praček Whirlpool řady AWO AWE, AWO C. Nahrajeme softwar přímo na Váš model.

Demontáž programátora WHIRLPOOL trvá min. Potrebujeme torxový kľúč,alebo šesťhranný kľúč,alebo to zvládneme. Programátor Whirlpool AWE AWT AWO. Na štítku nutné skontrolovať, či sa jedná o typ C sú ešte typy CC TK, Wave a iné. K objednaniu nutné výrobné číslo práčky a kód pr.


Ide o opravu závady, kedy programátor nesvieti a pračka nereaguje. Bude balen v krabici, řádně zabalen. Omlouváme se, ale požadovaná položka nebyla nalezena.

Je možné že byla již z nabídky vyřazena. Podle zákona o evidenci tržrb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Cena bez DPH : 82- Kč. Přepočtená cena: 3EUR.


Závada se projevuje tak že pračka zhasne a vůbec nejde zapnout. Na štítku programátora overte, či sa jedná o typ C C TK alebo Wave. C Ca iné len na objednávku). Servisní programátor na novější modely praček. Proto přenechte instalaci odborníkům.


Ak je Vaša závada na práčke nasledovná- programátor nesvieti, práčka nijako nereaguje. Ponúkam aj opravu Vašeho pokazeného programátoru. Viem Vám ho opraviť v priebehu . Názvu, podľa Kódu, podľa Ceny. Ano, pračku Whirlpool již nikdy více. Kč, nebyla tedy tou nejlevnější.


Kč, po letech odcházejí ložiska. Tuto značku budu napříště bojkotovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.