Blatiny restaurace

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Provozujeme restauraci s nabídkou teplé i studené kuchyně, zvěřinových specialit, alkoholických a nealkoholických nápojů. Aktuality - jezdecký klub Blatiny. Jezdecký klub a domácí restaurace v jedné z nejkrásnějších částí Českomoravské vysočiny.


Nabízíme výcvik jízdy na koni, vyjížďky na koni do terénu, vyjížďky kočárem, vodění dětí na pony. V naší restauraci zaženete hlad jednou z mnoha dobrot domácí kuchyně a žízeň přírodním pivem .

Kdo jsme a co děláme si můžete přečíst zde. Tyto webové stránky příliš neaktualizujeme a slouží nám především k prezentaci. Většinu denních aktualit, novinek, proseb a výzev směřujeme na naše facebookové stránky.


Hostinec U Kosků, Blatiny , Vysočina, Czech Republic. Bohužel bramvorovy salat s krkovickou bych nedal ani rodinnemu nepříteli. Vsichni kdo jsme si ho z. Krásná restaurace se nachází v úžasné přírodě obklopené zvířaty ( lamy, nutrie, osly), skvělá atmosféra a výborná kuchyně je to pravé pro. Milovská restaurace ležící na břehu stejnojmenného rybníka Vám zajistí gurmánský zážitek s nádechem romantiky.


Nabídka piv: Bernard 12° Kvasnicové, Bernard Višeň, Bernard Free, Bernard Švestka, Bernard Jantar Free, Bernard 11°, Bernard 11°, Bernard 13° Speciální černé pivo.

Jídelna, bar, kulečník, restaurace. Samostatně stojící budova vhodná. Foto interiéru naleznete v galerii. K dispozici je také restaurace , kavárna, bar a herna. Zveme vás k návštěvě restaurace U Kolouška, která navazuje na historii Samotínské hospody.


Osvěžíme vás alko i nealko nápoji a chutným občerstvením na cesty. Zahradní 75 Bystřice nad Pernštejnem. Horní Rožínka Horní Rožínka. Sněžné- Blatiny 1 Sněžné.


Restaurace penzionu Pod Drátníkem. V každém pokoji je možnost přistýlky. Jeden z pokojů umožňuje ubytování tělesně postiženým lidem - je bezbariérový s uzpůsobeným sociálním zařízením a má samostatný přístup přímo z parkoviště. Prostor penzionu i restaurace je nekuřácký.


Otevírací doba po - ne: 11:- 17:(po hodině možnost návštěvy restaurace na základě rezervace). Objednávky pro kuchyň přijímáme do 20:30. Vzhledem k velké obsazenosti hotelu a častému konání fremních akcí doporučujeme REZERVACI stolu předem. Hledáte ubytování na Vysočině? Rodinný Statek Pavlišovo nabízí luxusní ubytování na Blatinách v příjemném prostředí Žďárských vrchů ve vesnici Blatiny.


Přijďte ochutnat výbornou kuchyni podávanou v prostorách restaurace či v letních měsících venku na zahrádce.

V těsné blízkosti venkovní zahrádky, rodičům na očích, jsme dětem pro zpříjemnění volného času připravili dětské hřiště s houpačkami a prolézačkami. Penzion poskytne ubytování v šestnácti pokojích v několika .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.