Malé auto s nízkou spotřebou

Na začátek malé upřesnění. Níže uvedená auta mají benzinové nebo dieslové motory. Z přehledu jsme vynechali hybridy.


Jejich deklarovaná spotřeba je sice znatelně nižší, jenže se do ní promítá i doba jízdy na elektřinu. Pokud přepnete na klasický pohon, dostanete se na mnohem vyšší čísla.

Pochopitelně, nikdo asi nevybírá auto jen podle spotřeby , ale je zajímavé vědět, jak se věci mají. Ještě před tím, než se ponoříte do světa zázračně nízkých čísel, musíme upozornit na jeden nešvar, za který automobilky tak úplně nemohou, ale který se objevuje prakticky u všech nových aut. Hromada aut, a to třeba i ne zas tak slabých či malých , má dle testu spotřeby NEDC spotřebu někde mezi třemi a čtyřmi litry na 1km. Vysoké ceny malých aut s turbodiesely usměrňují poptávku po úsporném ježdění k litrovým kubaturám, do nichž se lije benzín.


Prioritou při jeho sestavování byla nízká kombinovaná spotřeba , v těsném závěsu za ní pak byla cena. Vyberte nejošklivější auto světa! Díly jsou na to dostupné a poměrně levné. A ta punta v naftě se zase tolik neprodávají, každý je chce v .

Auto do města(práce) do 70t. Varoval mě před italskými a francouzskými vozy, i když prý peugeoty jsou dobré (2- ale dost malá , 3asi drahá) a jeden technik mi říkal, že mají problém se zadní . Jak nevydávat za palivo zbytečně mnoho peněz? Nahlédli jsme do ankety společnosti Topten International Group, která hodnotí nejúspornější malé vozy současnosti. Podívejte se, která auta získala nejlepší hodnocení nejen podle spotřeby , ale celkově i . Spotřeba paliva na 1km a emise CO– to jsou základní kritéria ankety, která hodnotila úsporná a šetrná malá auta současnosti. Přední pozice obsadila automobilka Volkswagen s modely Polo.


Jaká je jejich spotřeba a proč byly označeny za nejúspornější vozy současnosti? Ktoré auto skutočne spáli málo paliva? AUTO BILD zostavil poradie najúspornejších vozidiel v jednotlivých triedach podľa skutočnej spotreby nameranej.


Auta s nízkou spotřebou od AAA AUTO ! Není bez zajímavosti, že sem patří hlavně malé vozy, ale v nabídce je i jeden hybri městské auto a jedno, o kterém se dá říci, že dokáže bavit řidiče. Je to snad jediné auto na trhu, které dokáže spojit opravdu nízkou spotřebu paliva se zábavnými jízdními vlastnostmi. Nechcete do nového auta příliš investovat, takže kromě nízké ceny požadujete i přijatelné náklady na provoz? Seřadit auta podle ceny dovede každý, stejně jako zohlednit do toho i co možná nejnižší spotřebu.


I u modrého oválu pořídíte malé vozítko s nízkou spotřebou.

Diesel, mala spotreba a dobry vykon. Lahko sa šoferuje vdaka vyssiemu sedeniu, z vonku Male auto ale vnutorny priestor je velky. Predám zachovalé, šikovné malé autíčko s nízkou spotrebou , Hyundai Atos Prime r. Motor ma retazove rozvody. Vzhledově sice působí jen jako zvětšený Mercedes třídy C, ale má potenciál přetáhnout zákazníky i svému luxusnímu sourozenci Mercedesu třídy S, s kterým si je rovněž dost podobný.


Mercedesu-Benz třídy E, který aktuálně zastává v modelové nabídce stuttgartské značky pozici technologicky . Nejde o papierovú, ale o reálnu spotrebu. Najlepšie si vedú autá s naftovými motormi. Tým nestačia ani hybridy. SHÁNÍTE AUTO S MALOU SPOTŘEBOU ? Spotřeba paliva a celkové náklady na provoz auta jsou často diskutovaná témata, která zvyšují technické nároky na vozy a slouží jako silný impuls k dalším inovacím.


Vůz, který efektivněji pracuje s palivem, má nejen nižší náklady na provoz, . Sháním druhé auto do rodiny. Na delší cesty a plný kufr máme velké rodinné, to druhé potřebuji jen na dojetí do práce. Zajímá mě hlavně spotřeba.


Nejen pro autora dotazu . Cena vozů, jejichž pořízení bylo ještě před sedmi – osmi lety nedostupným snem, časem klesá a tato auta se objevují v autobazarech za cenu mnohem příznivější. Ve třídě malých vozů patří. Predmet: male auta s nizkou spotrebou , Príspevok Zaslal: 20. Potreboval by som poradiť. Je lepší diesel, alebo benzín?


A niečo čo nebude hrdzavieť a nech to má aspon klimatizáciu a ABS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.