Zmrzlinovy stroj prodam

Prodám zmrzlinovou vitrínu značky ISA. Na zmrzlinových gastronádob. Rozměry: 1x 1x 1cm. Nemusíte za námi jezdit, stroj Vám rá. Vše plně funkční a udržované.

Hodí se do menších provozů, kde není třeba velkokapacitního zmrzlinového . Litra zmrzliny za hodinu. Prodej zmrzlinového stroje. Zmrzlinový stroj YETI XL. AKCE ROKU - Komisní prodej zmrzlinového stroje Arktik 2. Výrobníky točené zmrzliny Frigomat jsou stroje, na které se můžete spolehnout.


Vyberte si zmrzlinový stroj na výrobu pravé točené přesně pro vaše potřeby.

V nabídce naleznete malé jednopákové stroje, třípákové až pětipákové pro větší výrobní kapacitu a různé příchutě. Naše bazarové zmrzlinové stroje jsou vhodné jak do malých gastronomických provozů, které se chtějí pochlubit lahodnou domácí zmrzlinou, tak též ve formě velkých kombinovaných zmrzlinových strojů pro . Použité zmrzlinové stroje - bazar. Při pořízení použitého repasovaného zmrzlinového stroje z našeho bazaru Vám darujeme zboží - 3kg zmrzlinové směsi Lunamil, což představuje 4. Chlazení van, noční provoz. Příslušenství jako dárek.


Vzhledem k trendu, kdy si zákazníci stále více žádají točenou zmrzlinu na úkor kopečkové popřípadě nanuků, je zmrzlinový stroj na výrobu točené zmrzliny zajímavou možností jak rozšířit své podnikání o nabídku kvalitní točené zmrzliny. Profesionálny stroj na zmrzlinu na predaj a kúpu v online bazári. Rôzne druhy strojov na zmrzlinu, zmrzlinový stroj za najlepšie ceny na Bazar.


Vybírejte si Výrobníky zmrzliny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nerezová ocel, na kolečkách pro snadnější manipulaci. Snadno ovladatelný, digitální nastavení tuhosti. Počitadlo porcí, program pro čištění stroje.


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie . Vím, že se na tom dá docela dobře trhnout, na dobrém místě se dá za den vydělat pěkný balík.

Provozujete někdo stánek? Inzertní server MAXinzert. Nevím co všechno je potřeba zařídit, jestli potřebuju vyučení v oboru, jak je to hygienou a tak. A pootm, jak vybrat zmrzlinovy stroj , nekde pisou že čína je ok, jinde .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.