Přesnídávka z jablek recept

Recept , hlavně když máte doma hodně jablek a potřebujete je spotřebovat. Vynikající a lehký recept na jablečnou přesnídávku. Nikdy sem teda jednu porci nedělla většinou jedu 3dávky jen ted nemáme jablka a . Po uvaření rozmixujeme, uvedeme znovu do varu a. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme.

Pudink smícháme s trochou vody. Už v neolitických vykopávkách byly nalezeny pozůstatky planých jablek. Pokud by vody bylo moc, přesnídávka by pak byla řídká. Jakmile jsou jablka měkká, ponorným mixérem je rozmixujeme. V hrnku ve trošce vody rozmícháme pudink a nalijeme do rozmixovaných jablek.


Dáme na plotnu a vaříme do zhoustnutí. Zdravím, tato přesnídávka je super.

Dříve jsem jablka okrajovala od slupek a jak jsem objevila tento recept , tak dělám jenom tuto (letos 3x). I když už nemám malé děti, tak je u nás oblíbená. Máme polorané jablka, které padají a jsou moc dobré, ale dlouho nevydrží. Máte už zásoby přesnídávek? Tak jsem se pustila do přesnídávek pro Vojtíka.


Nemám s tím zatím moc zkušeností, ale tu činnost prostě miluju. Největší problém byl se sehnáním vhodného receptu , protože většina receptů je plná cukru, pudinku nebo jiných nesmyslů. Vzpomínáte s láskou a nostalgií na chvíle, kdy maminka nebo babička zašla do spíže a donesla ke svačině domácí jablečnou přesnídávku ? Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale neuvěřitelně voňavý recept a potěšte své blízké dobrotou plnou vitaminů.


VYNIKAJÍCÍ DOMÁCÍ JABLKOVÁ PŘESNÍDÁVKA S PUDINKEM. Gurmánský experimentátor Láďa Hruška rád peče moučníky nebo dělá masové pochoutky. Ale to neznamená, že by zapomínal na vyznavače zdravé stravy nebo ovoce.


Důkazem je Láďův nejnovější recept , díky kterému každý kuchtík zvládne za pár minut výbornou domácí přesnídávku z jablek a banánů. Postup: Jablka zbavíme slupek a jadřinců a pokrájíme. Někdo doporučuje vařit rovnou, já jsem si jablka nakrouhala v robotu a pak dala do většího hrnce.

Podlijeme trochou vody, stačí pár . Co s přebytkem letních jablek ? V druhém hrnci uvaříme doměkka oškrábanou a pokrájenou mrkev. Jablečná dřeň jako užitečná konzerva. Scedíme ji a přidáme k jablkům, ze kterých jsme vyndali hřebíčky. Směs rozmixujeme ponorným mixérem, podle chuti . Ahoj Kebulko, mám podobný . Kdysi mi dala recept teta.


Dával se do toho vanilkový pudnik, cukr,. Na konci se to nalilo do skleniček a zavařilo. Trošku zbylo (že by naschvál?) v hrnci a můžu se užrat!


To jsem zvědavá,jak budou zítra děti vykulené. Jen to příště míň osladím - podle rady. Asi byla jablka hodně sladká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.