Potraviny na pranýři mapa

Stáhněte si mobilní aplikaci . Víno bylo falšováno nepovoleným přídavkem syntetického aroma. Země původu: Czech Republic. Zjištěné skutečnosti: Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor.


Distributor: Penny Market s. Nebyl nalezen žádný záznam.

Uzavřena pouze část provozovny - sklad potravin. Letos kontrolou neprošlo už podniků. Cenu za SZPI převzal ing. Jindřich Pokora, ředitel odboru kontroly, laboratoří a certifikace. Anketu pořádá každoročně server o českém internetu Lupa.


Uživatelé zde mohou vyhledávat prostřednictvím interaktivní mapy pod ikonou „Najdi v okolí“, která . Tesco, Kaufland a Ahold. Pokud máte zájem konkrétně upozornění na nekvalitní me tak přejděte na odkaz- .

Praha - Největší problémy mezi kontrolovanými potravinami jsou u medu, instantních jídel a cukrovinek. Nejčastěji kvůli pochybení při výrobě, skladování nebo prodeji potravin. Otevírá se do nového okna.


POTRAVINY NA PRANÝŘI - rozšíření služeb aplikace i na možnost podání podnětu ke kontrole přímo z provozovny. Jednoduchá a intuitivní. Státní potravinářská a veterinární inspekce. Můžete si zde přečíst zajímavé informace o. K dispozici je zde rovněž možnost jednoduše vyplnit a odeslat podnět ke kontrole SZPI, na základě. Veterinární správa je tak dalším orgánem státní správy, který na internetu zveřejňuje výsledky svých kontrol.


Potraviny na pranýři je web, který 10. GALERIE: Těžký rozjezd nového portálu Mapy SVS. Dobrou funkcí je také mapa , kde uvidíte vám nejblíže nahlášené podněty, přičemž u každého je napsán popis vady. Množství potravin , velký výběr, skutečně zajímavé slevy, plné regály sladkostí a přepravky se zeleninou.


To všechno jsou nemalá lákadla pro nás všechny, ale co když jde kvalita těchto potravin stranou? Nechcete se nechat napálit a mnohdy i lehce přiotrávit potravinami zakoupenými v oblíbeném . Vzhledem k tomu, že ke zveřejněným . Ta nyní informovala o dalším kroku na cestě za kvalitními potravinami pro Čechy – spuštění užitečného aplikace.

Cílem projektu je šíření informací o nejakostních, falšovaných a nebezpečných potravinách českým i . Zdroj: Ministerstvo zemědělství (MZe). Pod dozorem spotřebitelů jsou na znázorněné mapě vedle prodejců i jatka nebo masny. Inspekce na webu informuje o výsledcích svých kontrol a podrobně popisuje všechny nevyhovující potraviny, včetně místa nákupu, fotografie obalu a důvodu špatného výsledku kontroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.