Deník malého poseroutky csfd

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí . Ta současná zřejmě malého outsidera, který chce být slavným, ale nedaří se mu to. Alespoň ne v dobrém slova smyslu.


Deník malého poseroutky. Když pominu mizerný český dabing, tak celkově film ničím nevyniká. Je určen pouze pro děti, dospělé svým obsahem skutečně míjí. Greg Heffley, kluk, který proslavil „ poseroutky “, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů!


Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! V českém znění: Jindřich Žampa - Zachary Gordon (Greg Heffley), Roman Hajlich - Robert Capron (Rowley Jefferson), Martina Hudečková - Rachael Harris (Susan Heffleyová), Petr Neskusil - Devon Bostick . Kbps TITULKY:Czech forced v obraze. Kliknutím sem vypnete reklamu X. Náhľadové obrázky filmov sú screenshoty z filmov ( charakterizované ako citácie) alebo sú vydané pod Creative Commons, zdrojom týchto obrázkov je stránka čsfd. Majitelia práv na tieto obrázky sú uvedení vždy v konkrétnom . Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špatných odboček.


Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nárazník a prase na útěku – nic z toho úplně nesplňuje . A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! Denik-mrtvych-cz-dabing. Bontonfilm chystá na neděli 30. Oddychová komedie o bratrech, o fous lepší než první díl.


Uložil, Anonymní uživateluloženo: 13. Staženo, Tento měsíc: Celke3Naposledy: 29.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.