Český svaz zahrádkářů

Oficiální stránky Českého zahrádkářského svazu. Evropské unie zahrádkářů (Evropské ligy zahrádkářů ), kde je sdruženo národních svazů se třemi a půl miliony členů. Za účelem uchování písemných dokumentů o činnosti ČZS bylo v roce . Sklep ZO ČZS Popovice - p. Další informace o ČSZ POPOVICE najdete ZDE . Jan Fetter (předseda), Marie Mojžíšová (jednatelka).

Poznámka, : výstavy, přednášky, tematické zájezdy, údržba zařízení. ZS v Kynšperku má výbor, který je složen z těchto členů: . Předseda ZO ČSZ: Vohralík Václav, Ing. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Český zahrádkářský svaz , Praha, Žižkov.


Současným předsedou svazu zahrádkářů je pan Petr Závorka. Zobrazit vyhledávací formulář. Základní údaje o obci sbaleno. Přednáška s promítáním s paní PhDr.

Zájmový svaz zahrádkářů Bohumín. Začátek je stanoven na 16. Ukončení zábavy bude ve 20. Občerstvení s bohatou tombolou zajištěno.


Zakládajícími členy byli František Lacina, Martin Bálka, Jan Doležal, František Kynický, František Hlávka, Jan Kalivoda, František Crhák, Marie Míšová a další. Byla to první organizace ČZS v bývalém okrese Hustopeče. Jan Ristovský Velký Ořechov 8. Byla postavena budova, ve které byla zřízena . Hledaný výraz: rozšířené vyhledávání. Sdružuje občany se zájmem o zahrádkářskou činnost.


Od počátků organizace se její členové hlavně snažili vyvíjet společnou praktickou činnost. Proto během doby vznikly tři zahrádkářské kolonie, kde členové společně vysazovali . Nymburk, , Nymburk, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis Český svaz zahrádkářů , Nymburk. Rokycanova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis Český zahrádkářský svaz , z. Naše základní organizace Českého zahrádkářského svazu vznikla 11.


První akcí byla přednáška o ochraně ovocných stromů a po ní se do organizace přihlásilo členů. V čele stál úctyhodných let Alois Mališ.

Josefem Novosadem a několika dalšími nadšenými členy. Od výroční schůze, začátkem . Zpracovna ovoce ČZS ZO Hudlice zahajuje provoz 15. Moštování pro občany začne dle zájmu po dohodě na mobilním tlf. Místo zpracování : Moštárna v ulici Za Humny - Hudlice. Místní organizace ČZS v Horní Lhotě byla založena dne 10.


V době vzniku měla členů, prvním předsedou se stal pan Karel Hurta. Během uplynulé doby se ČZS rozšířil, nyní má celkem platících členů, v čele stojí pan Josef Plšek. Výstava Věžky ČZS pořádá během roku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.