Kleště na kam patentky

Nýtovací kleště pro kovové druky KIN (AM, WUK, ROLAND), délka cm, cena za ks, český výrobek. Obsahuje i základní děrovací sadu. Pro nýtování druků jsou potřeba nýtovací přípravky, které se nacház. Uvedená cena za balení magnetický kov, plast Rozměry: x 1cm.


Nevím pro které se rozhodnout, máte s těmi KAM nějakou špatnou zkušenost, čím jsou ty co prodáváte lepší? Univerzální kleště na plastové KAM patentky. V sadě je náhradní piston na větší patentky a vymnitelné mističky na patentky jiných rozměrů, než jsou ty.


Na fotce z leva: kleště tchibo, uprostřed kleště no name z čongawebu, co mi přišly i s úplně blbýba čonga patentkama , co vůbec nedrží (že čí nani budou kopírovat číňany mne fakt nenapadlo) a napravo už značně unavené a vyklechatné originální KAM kleště ze šijemdětem. Internetový obchod sova na stromě - textilní hračky, látky, galanterie, oděvy. Keprovky Knoflíky Krajky Lemovací proužky PES Materiály svítící ve tmě Nitě Plastové patenty, kleště Plastové stískací patenty Plsť - filc Pomůcky pro šití Příslušenství k šicím strojům Příze Camilla 6/ Camilla batik Háčky na přízi, vlnu Reflexní materiály Šikmé proužky Špendlíky Zipy metrové, jezdce.


Kleště na plastové patenty KAM Popis: balení obsahuje kleště , šroubovák, šídlo, ks podložek pro patenty průměrů - mm, ks kladívek pro patenty různých velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.