Čokoládové filigránky šablony

Všechny tyto a další najdete také zde. Dec Tyto filigrány jsou vytvořeny jemnou kresbou k níž se používá čokoláda , nakreslit můžeme prakticky cokoli (jednou jsem kamarádce kreslila kola pro manžela, nadšeného cyklistu). Pro ty co neumí kreslit jsme k návodu připojili také několik šablon pro inspiraci.


Vyrobit tyto filigrány není vůbec tak složité, jak . Feb Čokoládové ozdoby – lístečky a filigránky dělám pouze z čokolády.

Pokud chci dort zalít do čokolády ředím ji 1 tukem. Lépe se pak krájí na dortu. Můžete mít čokoládu „jen“ rádi, nebo se prostě do ní zamilujete. A když se vás navíc sejde více a ještě k tomu na . OKOLÁDOVÉ FILIGRÁNKY VĚJÍŘ. Pomůcky na práci s čokoládou , čokoláda , čokoládové dekorace.


Mar Re: Stříkané ornamenty z čokolády.

Nový příspěvek od lzajda 10. Já našla ještě další šablony , některé by šly určitě použít. Dievčence prosím Vás ,s akou čokoládou sa robia tieto ornamenty?


Feb Stačí si vzor vytisknout a vložit do folie a můžete malovat čokoládou nebo i bílkovkou. C (aby byla jen vlažná) vloží do zdobícího igelitového sáčku a můžete malovat. Vanťili(neregistrovaný). Lucie: Lucko,už jsi dělala s čokoládou ? Až vyzkoušíš první filigránky tak nám to představ.


Rádi se pokocháme tvým uměním :-D. Originální čokoládové dekorace. Stránka 1) - Odkazy na postupy jinde - Dortydortíčky - Fórum o pečení dortů a zákusků. Pestrá nabídka filigrán z kvalitní německé a belgické čokolády. Můžete jimi zdobit slavnostní dorty pro děti i dospělé.


Také se hodí na zdobení mini dezertů s ozdobami z krémů a polev. Filigránky jsou vhodné i na ozdobení rolád a řezů.

Tato šablona obsahuje mělké vzory na odlití čokoládových dekorací k dozdobování moučníků- vždy dva kusy od vzoru : list d. Materiál plast, množství sada. K tomuto zboží Vám doporučujeme přikoupit. Lžíce na zdobení s candy melts či čokoládou. Forma obsahuje druhů filigránů vždy po páru. Díky teplotnímu šoku získají leskt.


Po zatuhnutí vyklopíme z formy a používáme na zdobení všech cukrářských výrobků. Pečicí papír položte na šablonu a zafixujte ho třeba kouskem izolepy. Držte sáček kousek nad pečicím papírem a nakreslete motýlka podle šablony. Ozdobu pak nechte řádně zatuhnout. Foto: Vyzkoušejte si i další způsob výroby motýlka.


První krok je stejný jako v předešlém případě – vytvořte tmavou čokoládou obrysy . Missing: filigránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.