Taška na víno

V našem e-shopu máme papírové tašky na víno ve velikostech pro jednu až šest lahví. Zajímavé jsou také barevné a materiálové kombinace. Tašky na víno lze také potisknout vhodnou technologii. Oblíbené jsou také papírové tašky na víno s vánočním motivem.


Luxusní elegantní dárková taška na víno v tmavě zelené barvě. Papírová taška na víno LUX TREND - ZELENÁ.

Taška má pletená textilní ouška, vyrobená z kvalitního pevného papíru. Budete překvapeni naší bohatou nabídkou papírových tašek na víno. Podívejte se na naši pestrou nabídku papírových dárkových tašek na víno. Kvalitní dárková taška na víno v elegantním bílém provedení.


Taška je vyrobena z pevného kraftového papíru, má kroucená papírová ouška. Bílá papírová taška na víno , kroucená papírová držadla. Prodej tašek, pytlů, sáčků a dalších obalů.


Bílá, lesklé lamino, 1gr. Skladem také další rozměry.

Velký výběr papírových tašek na víno a lihoviny s potiskem s různými moderními vzory. Koupí tohoto produktu získáte bodů. Matné provedení, ucha - . Vinotéka a eshop ve kterém najdete bílé víno , červené víno i růžové víno , Portské víno , sekty a Šampaňské, stojany na víno a vše co s vínem souvisí. Pevné a velmi levné (ve srovnání s papírovými typy). Stříbrná lesklá krabička na víno s bílou mašlí.


Střední taška In Vino veritas. Dárková krabička na víno. Krabička na víno s potiskem vinných hroznů a mašlí. Menší i větší dárkové tašky na víno na jednu až láhve nebo drobné dárky. Prohlédněte si cenové nabídky na Reklamní taška na víno od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Papierová taška s okienkom - hnedá ( na fľaše). Další slevy kancelářských na Kupi. Navínko - elegantní způsob, jak si odnést si lahví vína. Oficiální e-shop a Fan shop se suvenýry fotbalového klubu AC Sparta Praha.


Plátěná taška na víno a pochutiny. Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat zprávu příteli Tisknout.

Dostupnost cen až po registraci. PERFEGI S luxusním otvírákem Prestige vás od vína v láhvi dělí jen dva jednoduché kroky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.