Rohové lišty kovové

Tato kategorie obsahuje dekorativní lišty , dekorativní profily, lišty doplňky, rohové profily. Rohové profily jsou vyrobeny z PVC materiálu a jsou určeny pro přechod mezi zdí a okrajem vany ( sprchového koutu) s pružnou viditelnou částí pro dodatečnou instalaci. Designový prvek každého prostoru. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační lišty apod.


Vnější rohové lišty (L-profil) - Položky z této sekce slouží jen pro MÍSTNÍ prodej - možná je jen objednávka s vyzvednutím na prodejně.

Pro truhláře a živnostníky máme připravené zajímavé slevy! Obkladové lišty a profily koupit o objednat u OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Navíc přechodové a ukončovací lišty za trvale nejnižší ceny. Profily a lišty k obkladům a dlažbám. Dodáváme kompletní sortiment profilů (lišt) k obkladům a dlažbám od výrobců Profin, Schlüter-Systems a další. Rychlou a snadnou instalaci, která znamená snížení nákladů na práci.


Nevyžaduje se přibíjení, instalace a přizpůsobení rohů je snadnější a rychlejší. Nabízíme podlahové lišty , obkladové lišty , izolace, separace, stavební i čistící chemii, dekorativní stěrky, mobilní elektrické zásuvky.

Vlastní výrobky i produkty zahraničních značek. Nabízíme ukončovací a rohové , plastové i kovové lišty , vanové lišty , dilatace. Dále nabízíme interiérové profily k plovoucím podlahám a . Firma PROFIN je českým výrobcem plastových lišt a profilů. Jedná se především o vnější a vnitřní rohové lišty , vanové, dilatační, ukončovací L a další lišty. Barevná škála u lišt PROFIN vychází z jejich sladění se spárovacími hmotami a jejich nejvíce používanými odstíny u obkladů a dlažeb.


Vyrábí se z granulátu PVC, . Hliníkové rohové lišty na míru, lakované rohové lišty , alu lišta, al lišty , e-shop. Rohové a koutové lišty s perlinkou za dobrou cenu v eshopu. OKENNÍ PROFIL PVC - s tkaninou PŘIZNANOU OKAPNIČKOU.


Skladem ihned k expedici. Rohová lišty PVC m (100x100mm) a s přiznanou okapničkou s prodlouženou rovnou hranou. Lišty k obkladům pro dodatečné nalepení.


Vybírat je - stejně tak jako např. Plastové a kovové profily, revizní dvířka, magnety pod obklady a další doplňky ve stavebnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.