Pračka malá

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Velký výkon, malé rozměry Tato pračka nabízí to nejlepší v obou směrech: velký výkon a pohodlně kompaktní rozměry. Zkraťte čas trávený praním prádla na polovinu Zrychlete.


Dopřejte svému oblečení prvotřídní péči s extra úspornou pračkou , která se svými rozměry vejde i do menšího bytu. Díky funkci AquaFusion využijete téměř 1 pracího prostředku. Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek , kapacita odstředění 1.

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Hledáte mala mini pracka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly značné.


Pračka je přirozená součást každé domácnosti. Víte třeba, kde by měla mít pračka umístěný plnicí otvor? Jaké jsou rozdíly mezi levnějšími a dražšími modely?


K čemu slouží digitální ovládání?

Odpovědi najdete v našem článku Jak. Pod pojmem malá pračka byste možná čekali jen jeden rozměr, ale k dostání jsou elektrospotřebiče různých rozměrů. Tyto pračky jsou většinou vyšší, než klasické . Pračky s předním plněním s hloubkou do cm.


Vše z pohodlí vašeho domova a do dalšího dne. Máte malou koupelnu a na pračku vám zbývá už jen málo místa? Pak vám nezbývá nic jiného než si koupit úzkou pračku s předním plněním.


Test podrobil zkoumání různé modely a zde jsou výsledky! Která pračka dopadla nejlépe? Nabízíme profesionální průmyslové pračky značky Primus. Co naleznete v kategorii Pračky. Pro lepší přehlednost se pračky dělí na pračky vestavné a pračky volně stojící, které mohou mít horní nebo přední plnění.


Někteří výrobci nabízejí i pračky kombinované se sušičkou. Při koupi pračky kombinované se sušičkou je dobré vybrat typ s vyššími ždímacími otáčkami. Pak zvolte pračku s horním plněním. Pro otevření víka a pohodlnou obsluhu sice potřebuje volný prostor nad sebou, je ale užší než pračky s předním plněním.


Z našeho sortimentu praček si jistě vyberete. NA KG Ľahká malá práčka s odstredivkou, žiadne ručné pranie doma a na cestách, vhodná na menšie množstvo bielizne (do kg).

Pridáte iba teplú vodu a prací prostriedok, kapacita odstredenia kg bielizne. Ideálna na chaty, ubytovne alebo do karavanov. Technické údaje: vstavaný časovač hadi. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.