Pásové dopravníky bazar

Inzeráty pásový dopravník - aktuální inzeráty na Sbazar. Otočný stůl k válečkovému dopravníku. Pojezdová kolečka přímočará a oboustranná.


Prodám, zkracovací kotoučovou pilu značky POSCH EASY CUT 7na výrobu palivového dříví. Prodám nový šnekový dopravník na uhlí, průměr 1mm , delka až 8m , provedení s košem , nebo krtek ,s převodovko, tloušťka šneku 4mm.

Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - pasovy dopravnik. Predám pasový dopravník v dobrom stave. Bezplatná inzercia, pasovy dopravnik predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Výroba pásových dopravníků pro dopravu sypkých materiálů a přepravu osob má více než -ti letou historií. Nové je lepší, ale né pro Vaši peněženku.


Dále prohlédnout inzeráty ze sekcí: agro FIRMY agro KATALOG agro TRH agro BAZAR všechny sekce. Podívat se můžete také na: agro AKCE agro GALERIE agro ODKAZY agro ZÁBAVA .

Prodej pásových dopravníků bazar. Linky na zpracování pneumatik, drtiče odpadu, pásové dopravníky a nožové mlýny. Korečkový elevátor Techbelt. Pásový dopravník Techbelt. Drtičky, třídičky a pásové dopravníky.


Informace o stavebních strojích. Doprava obilí je zajišťována pomocí různých dopravníků obilovin a zrnin. Pás na pásový dopravník , příčky z masivního dubu, nově vyměněné všechny spoje včetně příček. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ADAPT dopravníky, Strojírny Podzimek, s. Výroba dopravníků na sypké materiály: šnekové dopravníky, korečkové dopravníky-elevátory, řetězové dopravníky-redlery, pásové dopravníky. Zpět na předchozí stránku.


Způsob dopravy: Osobní předání. Adresa: Družstevní 1Děčín. Stručná charakteristika problematiky úkolu: Proveďte rešerši, funkční výpočet pásového dopravníku a konstrukční řešení.


PVC s unašeči -motorové jištění, kabel. Příslušenství: -změna rychlosti pásu pomocí frekvenčního měniče -zalomení koncové cásti -výškově stavitelný podvozek klikou, kola -výsuvné stavitelné nohy. Adapt dopravníky Pardubice - PÁSOVÉ DOPRAVNÍKY - výroba, prodej, montáž.

Tuzemské ceny, kvalita, zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.