Pojízdný stolek k posteli

K výběru je více variant produktu (2). Pojízdný stolek k lůžku s nastavitelnou výškou. Vedeme chodítka, madla . STOLEK K LŮŽKU PRACOVNÍ POJÍZDNÝ CASA TABLE 3. Nejosvědčenější lůžkový stolek s nastavitelnou výškou a vyvýšeným okrajem v kvalitním provedení.

Tento stolek je univerzální, např. PC nebo tiskárny, nebo odkládací pult. Barva desky: buk, Konstrukce: ocel (šedá barva), chrom. Hledáte jídelní stolek k lůžku? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Servírovací jídelní výškově stavitelné pojízdné stolky k lůžku. Moderní kombinace dubu san remo a bílého vysokého lesku.

Rozměr (šířka x hloubka x výška):110x60x40Dodáváno v demontu, záruka měsíců. Díky výškové a polohovací nastavitelnosti si ale najdou uplatnění i jako odkládací stolky na jiné předměty. Nabízíme vám pojízdné stolky k lůžku s . Zařadit produkt do porovnání.


Zvětšení obrázku a fotogalerie. Polohovací pojízdný servírovací stolek Easy Herdegen k lůžku pro nemocné, nebo dlouhodobě ležící osoby. Najde své uplatnění v nemocnicích,. Porovnání cen pojizdny stolek k posteli , srovnání cen pojizdny stolek k posteli na portálu HLEDEJCENY. Pomůže vám k tomu praktický servírovací stolek , který díky kolečkům snadno přemístíte z kuchyně do obýváku nebo třeba na terasu.


Naskládejte všechny dobroty a vzhůru do víru zábavy! Skvěle slouží též jako pojízdný bar! O ZNAČCE Canett je dánská značka, která svůj úspěch založila na spokojených . Tato nabídka od prodejce jendaRetro byla archivována dne 16.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Multifunkční pojízdný stolek k lůžku s nastavitelnou výškou.

Stolek pojízdný k posteli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.