Lednička běží ale nechladí

Poradte prosím co dělat, když chladnička běží , ale nechladí. Kompresor neustéle pracuje a dost se zahřívá. Relá akompresor je v pořádku. Mrazák fungoval normálně.


Lednici i mrazák jsme odmrazili, ale po zapnutí se zdá, že lednice nefunguje.

Běží už celý den a vnitřní teplota je - stupňů. Lednice stojí v předsíni (okolní teplota kolem stupňů). Můžete mi prosím poradit, v čem by mohl být problém? Jinak ma jeden motor ten bezi je teply.


Pokud nechladí lednice a mrazák se vychladí na -20C pak není závada v uniklém chladivu. Pokud tedy kompresor stále běží a chladnička není přemrzlá zřejmě moc nechladí , takže chybu bych hledal v okruhu chlazení nikoli v el. Moje manželka jednou posunula jeden šuplík na dveřích lednice o jednu pozici níž ale nevšimla si že výrobce použil hranu toho šuplete jako vypínací . Co může způsobovat neůměrný hluk chladničky.

Nejčastější závady ledniček - Bazar bílé techniky bazarbiletechniky. Opravy termostatu jsou poměrně běžné a je možné je udělat zpravidla hned. Lednice běží non-stop, vůbec se nevypíná a přesto nechladí. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor.


Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být . Teď v zimě nám začala zlobit - nechladí , takže potraviny v mrazáku povolují. Nepomáhá zvýšení výkonu kolečkem, nic. Jediné, co ji přinutí se zapnout je, když do lednice dám hrnec s vroucí vodou a poklicí, tak se za chvíli zapne, ale pro změnu jede den, dva, tři.


Elektro Bastlirna Forums-viewtopic- Lednička LG. Ariston -mrazák mrazí chlaďák topí - Ledničky. Zdravím mám ledničku jedno kompresorovou ariston-hotpoint no frost system s ventilací. Dobrý den, prosím o radu minulý týden jsem stěhoval ledničku cca 130km vezl jsem ji na stojato.


Nechal jem ji den odstát a pořád to samé. Jedná se o kombinovanou lednici Beko. Některé spotřebiče mají štítek z boku nebo zezadu na skříni.


Pultové mrazničky na dveřích (víku) nebo zezadu. Chcel by som poziadat o radu.

Mam kombinovanu chladnicku,dole mrazak 100l a hore chladnicka 220l. Neviem cim to je ,ze mrazak vlastne mrazi na plno a chladnicka nechce chladit. Ahoj, nedaří se mi prokousat sítí různých témat, určitě jste to někdo řešil, tak prosím o radu nebo odkaz.


Dometic nám po zimě přstala chladit, přitom ale mrazák pracuje normálně. Ta kapilára je dobře viditelná. Je to zúžené místo ve vystouplém hadovi vylisovaném v hliníkovém plechu ze kterého je „Výparník“ vyroben. To zúžené místo se zahřeje svíčkou, zapalovačem horkým hadrem etc. Tato závada se projevuje tím, že lednice stále běží a nechladí.


Po ohřátí kapiláry se „špunt“ . K mému údivu jsem takhle přišel domů a lednice nejen že nesvítila, ale ani nechladila. První co mě napadlo je zkusit . Proto chladí neustále, až v ní vzniká námraza. Nejspíš rozbitý termostat, popř.


Opravu neodkládejte, protože porucha se brzy změní ve stav, kdy lednice nestartuje a vyteče. Pokud jste si hráli s termostatem, možná bude stačit nastavit jej tak, aby vypínal dřív, tedy už při vyšší teplotě. Poptávka: oprava ledničky , svítí, ale nechladí a nemrazí - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Zanussi - ztuhlý olej způsobil zadření a pak se spálilo vinutí motoru (bimetal ho neochránil). Ti šmejdi dnes vyrábí úmyslně zmetky. Lednice Calex běžela let bez záva neměl jsem ji vyhazovat. Oprava ledničky ……Poptávám opravu kombinované ledničky s mražákem BECO lednička hrčí ale nechladí.


Andrej Jardan Otrokvice Trávníky. Nie som odbornik na chladnicky, ale nieco viem, ze chladnicka ci mrazak sa nesmu nachdzat v miestnosti kde sa nekuri. Chladnicka nechladi tak dobre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.