Gumoví medvídci 1kg

Ovocné příchutě: jahoda, citron, malina, pomerančový džus, ananas a jablko. Hmotnost: kg Nutriční hodnoty 1g obsahuje v průměru:. S příchutěmi jaho citronů, malin, pomerančů, ananasů a jablek. Toto balení Hariba je určeno zejména pro ku.


S OBLÍBENÝMA MEDVÍDKAMA. Obchodní balení za vaší.

V PRAKTICKÉM BALENÍ NA OBCHODY. Opravdu mohu všem jen a jen doporučit ! JUICCEE GUMMEE ŽELÉ BONBONY MEDVÍDCI 1KG. Jablečná, pomerančová, citronová příchuť a mnohé další, komu by se nesbíhaly choutky!


Gumoví medvídci , kteří se Vám rozplynou na jazyku! Popis: Jakmile jednou ochutnáte tento pestrý mix příchutí gumových medvídků, už nebudete chtít jiné! Slaďoučcí medvídci plní . Fundy Juicee gummee Medvídci, 1kg.

Glukózový sirup, Cukr, Želatina, Dextróza, Ovocná šťáva z koncentrátu: jablko, jahoda, malina, pomeranč, citron, ananas, Kyselina: kyselina citronová, Ovocné a rostlinné koncentráty: kopřiva, pomeranč, citron, mango, mučenka, černý bez, černý rybíz, jablko, špenát, aronie, kiwi, hroznové víno, Aroma, Extrakt z černého. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hledáte haribo medvidci ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Její detail si můžete prohlédnout níže. Upozornit e-mailem na další nabídky podniku Zodo Upozornit e-mailem na další nabídky podniku Zodo. Vyberte si balení želé po kg dle vlastní chuti. Skvělé se hodí domů pro celou rodinu, do práce s kolegy, nebo jako dárek.


Velkým balením želé doslova nadchnete a překv. Obří gumoví medvídci - To koukáte, co? Tenhle gumový mega medvídek je opravdu jedlý! Ale svému zubaři to radši neříkejte.


Tito medvídci jsou vyrobeni z vepřové želatiny. Přirozeně, že nabízíme take variantu pro vegany – viz. K dostání také ve 100g balení.

Po otevření skladovat v suchu a chladu. Složení: glukózový sirup bio, řepný cukr bio, želírující látka: . Prodám - Lékořicové dýmky 1kg zlom, lokalita Hodonín. Složení: pšeničná mouka, cukr, glukózový sirup, lékořicový extrakt, barvivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.