Froté s pul zátěrem

Jako další novinkou v sortimentu je bílé froté s polyuretanovým zátěrem. Výborná věc do postýlek našich nejmenších, když přestávají nosit plenky a. PUL froté , atestovaný, kvalitní, prodej velkoobchodně, levné poštovné, rychlé dodání, dárek, nepromokavé prostěradlo. Vyrobeno z bambusového froté ( bambusu a polyesteru) laminováno polyuretanem.


Metráž bílé froté s PUL zátěrem - Froté s polyuretanovým zátěrem, nepropouští tekutiny. Super na všechny věci okolo dětí.

Textilie, látka, metráž, froté , 1 bavlna, chránič matrací. Na světe existuje věc, které se říká PUL froté. Tak, a teď už to víte taky! Během pár dnů jsem si o tomto speciálním materiálu všechno možné vygůglovala, objednala ho, vyprala a použila k šití. A protože je to opravdu skvělá věc, věnuji jí pár řádků.


Jedná se o froté s polyuretanovým zátěrem - v překladu to . Froté metráž s polyuretanovým zátěrem je vhodná pro výrobu chráničů matrací. Jednu stranu tvoří froté smyčka 1 bavlna a ze strany druhé je polyuretanový zátěr. Metráž s polyuretanem je nepropustná, ale zároveň prodyšná.

Bílou barvu lze prát na 90°C. Tuto metráž nabízíme ve více barevných variantách. Jemné vložky s nádechem luxusu, které si Vás získají. Díky spodní vrstvě s flísem nebo s froté nekloužou během nošení po spodním prádle a dobře drží na místě. Tato varianta je určena pro denní použit.


PUL je plně nepropustný, avšak méně prodyšný než flís. Doporučujeme tam, kde chcete mít jistotu, že Vaše vložka. Jersey prostěradlo je vyrobeno z velmi jemných česaných přízí. Prostěradla jsou vyrobena v ČR. Speciální typ vložky vyvinutý s ženami, které používají menstruační kalíšek a potřebují občas.


Bílý PUL 1 bavlna s PUL zátěrem , druhá strana 1 bavlna - plátno s potiskem. Dá se použít oboustranně. Vyrábím je ve dvou rozměrech - 68x48cm a 100x100cm. Já mám pro syna prostěradlo se zátěrem (asi PUL ), je froté , je stabilně navlečené na matraci, na něm ještě normální froté prostěradlo, takže matrace je chráněná, a zároveň dítě je od té gumové vrstvy přece jen trochu dál (v podstatě odděleno dvěma froté vrstvami) a nezapaří se.


Maminky vědí, že Denní vložka Katyv Baby s froté PUL zátěrem stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Bryndáček je ušitý z jemného nepropustného materiálu.


Lemování je světle modré se srdíčky nebo kárkované.

Ušité z certifikovaného materiálu. Složení : Bavlněné froté s PUL zátěrem. Péče: žehlení - ano jen po straně frotého. Sušička - ano na mírný stupeň, nesušit na topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.