Dortové pomůcky

Dortové formy, vykrajovátka - ekatalog. Nabízíme Vám cukrářské potřeby a pomůcky. Ubytování Kralický sněžník, restaurace Stříbrnice. Online eshop a kamenný obchod v Praze pro všechny cukráře a pekaře.


Nejdete u nás ucelenou nabídku cukrářských potřeb. Vyzkoušejte naše dortové pomůcky !

Vaše sladké pečení, s našimi pomůckami můžete péci svatební dorty, dětské dorty a mnoho dalšího. V naší nabídce naleznete vše potřebné pro přípravu těsta na pečení korpusů. Formix , Chokoflex, Smartflex Velvet a Smartflex Flower.


Pomůcky na práci s modelovacími hmotami. Forma na bábovku Guardini - Růžová 1Kč s DPH 15Kč. Sada pečících forem Guardini (ks) 4Kč s DPH 49Kč.


Jsme obchůdek se zaměřením na cukrářské potřeby a pomůcky na pečení a sladké tvoření. V prodejně lze platit hotovostí i platebními kartami.

Prodáváme cukrářské potřeby oblíbených značek jako jsou Wilton, Silikomart, PME, Modecor nebo třeba známá Tescoma. Cukrářské suroviny, index-2_Cukrářské pomůcky , index-Zdobení pro cukráře. Vítejte v internetovém obchodě cukrářských potřeb a surovin. Najdete zde bohatou nabídku pomůcek na opracování cukrářských výrobků,potahové cukrářské hmoty, dortové dekorace,velké množství cukrářských posypů,jedlý papír potravinářské barvy,vykrajovátka, dortové formy,špičky na zdobení včetně cukrářských sáčků a . První obchod cukrářských potřeb ve Zlíně. Napečeme Vám makronky, cupcakes, dorty a jiné sladké . ProllDecor nabízí vše od surovin pro pečení a zdobení dortů až pro formy a pomůcky na modelování.


Pokud jste Vášnivou milovnicí pečení dortů či jiných sladkostí, najdete zde vše potřebné. Obchod ověřený zákazníky. V naší kamenné prodejně v Uherském Brodě, naleznete kvalitní cukrářské pomůcky a suroviny pro pečení dortů, ale i dalších dobrot.


Cukrářské potřeby, cukrářské pomůcky - eshop s kamennou prodejnou mojecukrovinky. Už pro vás nebude problém upéct narozeninový, nebo svatební dort v pohodlí domova. Námi zvolené cukrářské potřeby zaručí, že cukrařina nebude dřina, ale hlavně zábava. Vše na dorty - nejširší nabídka pomůcek, zdobení a hmot na pečení. Milí zákazníci,ve fotogalerii i na úvodní stránce jsou nové fotky od paní Moniky B. Dnes provedena úprava zobrazování stránek e-shopu v mobilních telefonech.


Nově do menu přidány odkazy z horní lišty PC verze. Internetový prodej modelovací hmoty a marcipánu.

Dále nabízíme pečící formy, kovové formy a vykrajovátka, aranžovací drátky, pomůcky na pečení , dortové svíčky a číslice, dortové fontány, dekorace, polevy, jedlý papír, potravinářské barvy a lepidla, sáčky, svatební dekorace, vanilkové lusky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.