Cold steel meče

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Středověké meče funkční i dekorativní. V obchode Lamnia nakúpite meče , katany i šable.


Doprava zdarma a rýchle dodanie! Nakupujte meče , katany a šavle u společnosti Lamnia.

Muničák – Outdoor a survival výbava, streetwear oblečenie a obuv kvalitných značiek v ARMY štýle, taktické doplnky, vychytávky pre mužov. Máme všetko čo má dobrý ARMY shop mať a omnoho viac. Prodej katan a samurajských mečů. Habaki (kovový prstenec v horní části čepele) je vyroben ručně z leštěné mosazi.


Jílce mečů se potahují samé . Cold Steel nejvyšší kvality. K mečům je obvykle dostupné video s testy. Meče , tomahavky, mačety, zbraně každodenního nošení, kopí, vrhací nože, japonské meče , katany.

Bokken je japonský dřevěný meč používaný pro trénink. Má obvykle velikost a tvar katany, ale někdy je tvarován jako jiné meče , např. Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte bodov.


Ak Váš košík bude obsahovať celkom bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou €. Pozor: Posledné kusy na . Pouzdro Černě lakované dřevo. Výsledek hledání pro dotaz cold steel stojan na mece cold steel. LX S-3GBS Stainless Steel (ušlechtilá ocel). Od počátku výroby provádí inovace, které napomáhají k dosažení maximální kvality výrobků. Společnost se zabývá především výrobou chladných zbraní, mezi které patří například lovecké a turistické nože, bumerangy, meče , sekery a jiné zbraně.


IMakeSwords - Leaf Blade Set - Set of leaf blades. Features our 3 our new broader and a dagger. These have forged talon ends on twisted guards and conical pommels. All blades are fullered and full ground.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber.

Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože, vyskakovacie nože, vreckové nože za nízke ceny. Vyrába sa podľa vlastného postupu výroby pričom je dozerané na mikroštruktúru ocele. Každá várka ocele sa necháva testovať v metalurgickom centre. Hľadáte meč, katanu, samurajský meč ? Len u nás za svelé ceny ! Více informací naleznete zde.


Filtrování produktů podle výrobců. Filtruj podle dostupnosti produktů. Je preslávená aj vďaka ich marketingovej kampani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.