Kontejnery na textil praha 8

Jaké věci lze odložit do kontejnerů? Do kontejnerů lze odložit nepotřebné šatstvo, svůj cíl najde také obuv v použitelném stavu – spárovaná či zabalená, oděvní doplňky, hračky, drobný bytový textil , lůžkoviny, případně zbytky látek či. V žádném případě do kontejneru nepatří odpadní textil. Stanoviště nádob na textil.


Kam s objemným elektroodpadem?

Objemnější elektroodpad lze odevzdat ve sběrném dvoře ve Voctářově ulici ( Praha -Libeň). Sledujte nás na facebooku. Sběrné kontejnery na textil v Praze. Bytový textil či utěrky jdou například na výrobu bankovek, plyšáci na vycpávky autosedaček a podobně.


Celkově jsme v loňském roce svezli 1tun textilu z oblasti Prahy , tedy je to 1tuny každý měsíc. Lenka Jachninová ze společnosti Potex, která kontejnery provozuje. V současné době jsou kontejnery umístěny na Praze a 7.

Akce probíhá ve spolupráci s ČČK. Na území Městské části Praha je rozmístěno celkem oranžových kontejnerů na textil ve vlastnictví městské části. OSN x Prouzova 9) Klíčovská - v blízkosti autobusové zastávky u náměstíčka 10) Pískovcová x Prosecká - na chodníku proti vjezdu do ul. Jsou jich desítky, ale někteří o nich nevědí. Praha – Téměř dvacet tisíc tun textilu každý rok.


Takového množství oblečení se Pražané ročně zbavují. Nepotřebné oblečení přitom není nutné vyhazovat. Můžeme využít speciální kontejnery na textil , kterých je po Praze několik desítek. Vyberte kraj 58Hlavní město Praha 93Středočeský kraj 80Jihočeský kraj Plzeňský kraj 7Karlovarský kraj Ústecký kraj 21Liberecký kraj 2Královéhradecký kraj 135Jihomoravský kraj 2Olomoucký kraj.


Kontejnery jsou spravovány Diakonií Broumov. Další textilní kontejnery , také uvedené na mapovém portálu, jsou spravovány firmami POTEX. Městská část Praha se rozhodla tento projekt na svém území vyzkoušet.


Prahy v Perucké 1 Praha nádoby na textil jsou i součástí Létajících sběrných dvorů Čisté dvojky a Mobilních sběrných dvorů . AKTUALIZACE Použité oblečení můžete odložit do speciálních kontejnerů. Charitativní Diakonie ho předá bezdomovcům.

Do nádob můžete vkládat staré oblečení, obuv a také textilní hračky. Nová forma sběru textilu. Na kontejnerech najdete také zřetelně uvedené číslo tzv. Borského - u supermarketu. Hlubočepská - u bývalého zdravotního střediska.


Högerova - u supermarket Albert. Holečkova - souběh s Plzeňskou. K Barrandovu - na úrovni supermarketu . Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, které již nepotřebují. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek.


Společně můžeme dát oblečení druhý život. Obrataňská nebo v dalších sběrných dvorech. MČ Praha 2 u bočního vchodu z ulice Hulické.


Provozní doba je pro všechny sběrné dvory hl. Více informací obdržíte na tel. Další informace naleznete na stránkách Diakonie Broumov. Prahy jsou kontejnery Diakonie Broumov umístěny ve spolupráci s hl. Sběr textilu, obuvi a oděvů na sběrných dvorech hl.


Na předem určené stanoviště bude kontejner přistaven na vymezený časový úsek, přičemž po celou tuto dobu bude přítomen pracovník svozové firmy, který bude ukládání odpadu organizovat a zároveň dohlížet,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.