Armádní výprodej techniky

Vojenská pásová a kolová technika. Nedokazu urcit typ, bud nemec nejaky jednodussi strih nebo jina armada. Velka velikost minimalne od 180cm vysky.


Naposledy armáda vozidla rozprodávala letos v březnu a utržila za ně přes milionů korun. Prodáváme vysokozdvižné vozíky (Desta), maringotky, přívěsy i podvalníky.

Dále nabízíme stavební buňky, kontejnery a manipulační techniku. Detektor kovů velký AČR typ W-p. Naše firma se zabývá prodejem techniky a materiálu ze zásob Armady České republiky-AČR. Nabízíme veškerou automobilní a ženijní techniku a prodej jejich náhradních dílů (ne drobných náhradních dílů, ale motory, převodovky, nápravy, kabiny, atd). Na těchto stránkách najdete všechny informace o vojenské technice:.


Ministerstvo obrany rozprodává nepotřebný movitý majetek. Ve středu vyhlásilo veřejnou obchodní soutěž na odprodej nepotřebné vojenské techniky.

Zatímco jindy prodává spíše nemovitosti, pozemky či vojenské bunkry, tentokrát jde o unikátní nabídku. Vojáci se zbavují letadel, tanků i dělostřeleckých houfnic. V této soutěži nabízíme široké spektrum vojenské i běžné techniky od osobních a nákladních automobilů až po křovinořezy. Armáda pro tuto techniku nemá další uplatnění, zkušenosti z minulých prodejů nám.


Přehled stránek s tématem armyshop, vojenský výprodej a výprodej armádní techniky. Pro konkrétní poptávaný typ vozidla prosím kontaktujte telefonicky nebo mailem. Kolovou a pásovou armádní techniku, přívěsy, elektrocentrály, cisterny, atd.


Jsme obchodní firma zabývající se prodejem vojenského materiálu a techniky. Materiál i technika jsou většinou funkční, vhodné k práci nebo sběratelským účelům. Ve výprodeji nabízí akci na vojenské nože, batohy, vesty.


Výprodej skladových zásob armádní vojenské techniky. V Kostelci nad Labem začne za pár dní velký armádní výprodej. Celkově je připraveno na šest set vozidel, včetně tanků.


Rakouská armáda se zbavuje pinzgauerů. Tato celkem neforemná, ale velmi účelná terénní vojenská vozidla se stala legendou. Další dražba se bude konat 3.

Army shop, vojenský výprodej , zbraně a střelivo, pistole a pušky nové i bazarové. Dokážeme nabídnout i náhradní díly pro leteckou techniku především na vrtulníky typu MIa MI8. Vývoj a výroba armádní výstroje pro speciální a průzkumné jednotky.


Armádní výprodej — Události, Armáda prodává víc než tisíc kusů nepotřebné vojenské techniky. Osobní auta, náklaďáky, ale i některé rarity. Albánie chce vydražit stará armádní letadla.


Stroje mají pouze historickou hodnotu a zájem o ně projevila muzea i sběratelé z několika evropských . Naše divize v Hlavenci u Staré Boleslavi nabízí více než 3ks vojenské techniky určené právě ke sběratelským účelům. Pro návštěvu externí webové prezentace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.