Restaurace krystal žďár nad sázavou

Restaurace a DiscoBar KRYSTAL. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit činnost naší firmy APETIT v. KRYSTAL ), která působí na našem trhu od roku . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Nejbližší autobusové zastávky: Žďár n. Havlíčkovo náměstí 276 .

Podívejte se, co dnes vaří dobrého. Jídelní lístek: JÍDELNÍ LÍSTEK KE STAŽENÍ ZDE. Vytvořeno zdarma na Webmium.


V sobotu ale pokračujeme, hraje Tomáš DjSonic Záruba a . Nabízíme teplá i studená jídla a alkoholické i nealkoholické nápoje v restauraci o kapacitě míst a salonku s místy. Spravovat provozovnu info_outline Místo, kde můžete požádat o přístup k tomuto zařízení za účelem jeho nastavování a . Možnost propojení se sálem Domu kultury. Plánování trasy od Mapy.


Vyzkoušejte náš plánovač tras.

Přímé kontakty na hudební kluby. Záměrem projektu je upozornit na výhody toho, co se stane, když více lidí změní své dopravní návyky a přesedlá z aut na kola. Prosím začněte z hledáním na hlavní stránce Volná místa . Pro účast v diskuzi se musíte přihlásit.


Přehled kaváren a cukráren ve Ždáru nad Sázovou a okolí. Místa, kam zajít na dobrou kávu či zákusek. Apetit restaurace a kavárna v. Detail: Kavárna Krystal.


Nabídnutá (minimální) mzda za Plný úvazek Dohoda o provedení práce pracovní úvazek . Toto volné pracovní místo je z oboru Obchod a cestovní ruch. Hovězí ragů na červeném víně. Hovězí vývar s masem a nudlemi. Osmažené brambory, mrkvový salát.


Východní fasádu směrem do ulice Dolní tvoří tři horizontální pásy průběžných oken v každém z podlaží: v přízemí restaurace Krystal , nad ním kancelářské prostory . Sázavou , Hotel U labutě, nám. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Součástí hlavního sálu jsou mimo jiné jeviště s forbínou, balkon . Parkoviště pro návštěvníky zámku 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.