Žehlení košil cena

Podívejte se na naše přátelské ceny praní a žehlení prádla, nebo na ceník našeho kvalitního a přitom šetrného chemického čištění oděvů. Cena za vyprání a vyžehlení košile do pracovích dnů je Kč. Druh prádla, Cena žehlení za kus (Kč), Cena žehlení včetně praní za kus (Kč). Povlak (peřina), 3 45.


Prostěradlo, Ubrus, 2 35.

Přivýdělek - žehlení prádla už rozebírají maminky na webu eMimino. U vás v Praze to asi bude dražší ;). Ceník Praní, Žehlení , mandlování a chemické čištění prádla.


Košile pánská ramínko, 3- Kč, - Kč. Halenka dámská ramínko, 3- Kč, - Kč. Svetr (který má štítek obsahující symbol žehlení ). Tričko krátký rukáv, tílko.

Kalhoty, tříčtvrteční kalhoty, sukně, . Mikina, 3Kč, 4Kč. Kraťasy, 2Kč, 3Kč. Vás za minut perfektně vyžehlí Vaše košile , kalhoty, blůzy a další oblečení téměř bez ohledu na velikost či materiál! Pžehlící panák na košile i kalhoty. Obsahuje nástavec na žehlení košil i kalhot.


Využíváme nejmodernějších technologií, aby Vaše košile při procesu praní nebyly žádným způsobem poškozovány. Ruční žehlení košil je samozřejmostí. Před odevzdáním košil zákazníkovi je vše zkontrolováno. Inzerát Nabízím praní a žehlení košil.


Cena dohodou v okrese Rokycany, cena Kč, od verasaskova na Sbazar. EHLENÍ PRÁDLA -VELMI PRECIZNÍ. CENA ZA KOŠ 39- = 5kg KOŠILE HALENKY KUS 3- VELKA SPOLEHLIVOST , PEČLIVOST NA SMS NEREAGUJÍ. Nechte za sebe pracovat programy s párou, které nabízejí.


Hlavní cena v soutěži: sušička AEG AbsoluteCare T8DEE68SC. Díky speciální technologií ProSense se každá dávka prádla zváží a pračka či.

Večer jsem prádlo odevzdal a druhý den zase převzal, perfektně vyžehlené, košile na ramínkách, bez chybičky. Co mě však zvláště oslovilo, je sociální podtext celého projektu. Nejen, že přináší dokonalý servis, navíc tím ještě pomáhá ženám, které z rozličných zdravotních důvodů nemohou vykonávat běžnou práci mimo . Nabízíme žehlení prádla, košil a dalších oděvů. Rychle, levně, kvalitně.


Brno, Tišnov, Kuřim a okolí. Pro soukromé osoby i firmy. V případě potřeby nabízím i praní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.