Epilátor braun

Epilátor je malý, výborně sedí do ruky, moc dobře se s ním pracuje. Nabití je rychlé a použití bez kabelu velice šikovné a jednoduché. Odstraňuje i velice krátké chloupky, takže jde použít téměř ihned po znovuobjevení chloupků. Je velice šetrný a epilace je s ním o hodně příjemnější než s mým starým . Vděčí za to především technologii Close Grip, jež využívá pinzet a osvětlení SmartLight – to osvětluje vaši pokožku a vám už tak neunikne ani nejmenší .

Chcete se zbavit chloupků jednou pro vždy a trvale je oslabit, až přestanou růst úplně? Už žádné bolestivé trhání chloupků! Každodenní péče o pleť provází nás ženy životem již od útlého mládí.


Je velmi důležitá a dáváme si na ní záležet. Jen díky důkladné starostlivosti je naše pleť naprosto dokonalá. Existuje něco, co může naši péči ještě zintenzivnit?


Obličejový epilátor Braun Face 830!

Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Epilátor na obličej Braun Face 8s čistícím kartáčkem od specialisty na elektro. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Bude ho milovat nebo vám vrátíme peníze Záruka vrácení peněz dní!


Projekt Záruka vrácení peněz dní vám umožňuje vyzkoušet si výrobky Braun. Období hladkých nohou nekončí s létem! Tenhle máš teď za stejnou cenu, nástavce jsou užitečné.


Jinak za mě spokojenost veliká, měla jsem starý epi od Braun a rychlost se nedá srovnat. S osvětlením Smartlight uvidíte každý jemný chloupek, takže vám žádný neunikne. BEZ PLANŽETOVÉ HOLÍCÍ HLAVY ! Silk-épil je skvělá volba pro snadné odstraňování chloupků.


NEPOUŽITÝ, PLNÁ ZÁRUKA ILUSTRAČNÍ FOTO Epilátor kombinovaný s holícím strojkem. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Stimulační pásky, masážní kolečka a narovnávací hřebínek.


Pečujte o svůj obličej pro dokonalou zářivost.

Odstranění chloupků, hloubkový peeling a masáž pleti, to všechno dokáže obličejový epilátor Braun FaceSpa 851V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.