Sušená zelenina prodej

Při přípravu polévek a jiných pokrmů Vám nabízíme levnou nabídku sušené zeleniny všeho druhu. Kvalitní sušená zelenina vytříbené chuti dodá Vašim jídlům výbornou chuť a ušetří Váš čas s přípravou zeleniny. Vyberte si například sušenou mrkev kostky, česnek plátky, nebo sušené plátky křenu. Sušená zelenina Naleznete zde ks zboží. Porovnejte ceny , zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Směs sušené zeleniny do polévky.

Složení: cibule, kořenová zelenina , kapusta, petržel nať. Jsme český výrobce a prodejce ovocných koncentrátů, sušeného ovoce a sušené zeleniny. Naše ovocné a zeleninové koncentráty jsou vyráběny bez konzervantů, barviv, přídavných látek a přidaného cukru.


Alternativou čerstvé zeleniny je zelenina sušená. Můžete vybírat ze široké škály. K běžnému krmení doporučujeme přidat - 1g sušené zeleniny což je ekvivaletnt až kg čerstvé zeleniny. Ve vlastních müsli použijte v podílu do. Zvlášť vhodné pro koně a králíky.


Počet nalezených produktů: 72.

Brambory kostka 10x10x2mm. Severofrukt patří mezi přední výrobce sušené zeleniny a ovoce, ovocných koncentrátů a sterilované zeleniny v České republice. Firma je vybavena moderní počítačově řízenými technologiemi a vlastní laboratoří, které jsou zárukou dodržení vysoké jakosti výrobků ( CERTIFIKÁT HACCP ZDE ) ( ceník produktů najdete ZDE ). Náš sortiment: Dozy BENKOR koření. Canvit VegeMix je přírodní zeleninový doplněk určeny pro psy a kočky krmené metodou B. Zelenina hraje v jídelníčku B. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu , zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu , suché.


Vyrábíme a prodáváme přes 3druhů koření, bylinek, kořenicích směsí, výrobků zdravé výživy a dietetické výrobky. Poslat poptávku Poptávka. Výroba a prodej potravinářských výrobků, pěstování květin:- výroba ovocných koncentrátů- obchod s. Dovoz a prodej : koření, kořenící směsi, sušená zelenina. Nákup, prodej a zpracování zemědělských komodit, průmyslová . Specializujeme se na výrobu a prodej sušené zeleniny , ovoce a koncentrovaných šťáv. Pórek je zelenina s typickým.


V našem sortimentu naleznete také sušené bioprodukty, biokonopí a sterilovanou zeleninu. Veškeré produkty si můžete také zakoupit v naší maloobchodní prodejně. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.