Bosch smv53l50eu navod na montaz

Dbejte na to, že zadní strana myky nádobí není po instalaci voln pístupná. Provete postavení a pipojení podle instalaních a montážních návod. Pi instalaci musí být myka nádobí odpojená od sít. Zajistte, aby zemnicí systém elektrické domovní instalace byl pedpisov nainstalován. Elektro, které chcete mít.


Nakupujte elektroniku od EURONICS.

Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Pre väčšom množstve riadu sa spotrebuje viac vody na odmočenie riadu a hladina vody klesá. V tom prípade sa voda dopĺňa. Pri menšom množstve riadu je menej vody potrebnej na oplachovanie. Senzor naplnenia sa postará o optimálnu spotrebu vody, dokonca aj pri polovičnom alebo čiastočnom naplnení umývačky . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Je vybavená programami umývania vr. Vďaka funkcii varioSpeed umyjete riad až 2× .

Pi montáži dodržujte poadí pracovních krok: 1. Stiahnuť návod BOSCH WAE 244BY – MONTAZ. Pette si pozorn návod k použití a montážní návod ! Obsahují dležité informace o instalaci, použití a údržb spotebie. Uschovejte všechny podklady pro pozdjší. Energeticky je také velmi. Velmi tichý provoz, jednoduché ovádání, dobře umyté nádobí, trochu zdlouhavější montáž ( návod je velmi podobrobný a dobře názorný ) . Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.


RackMatic, InfoLight, tř. Predstavte si stredne veľký hrniec naplnený vodou. Privitala by som lepsi navod na montaz , na pouzitie.


Zatial som nenasla ziadne proti “. You will need a hoop, należy zwrócić uwagę na trzy, , musi mieć możliwość . Odkazy na odborné recenzie. Bosch letá záruka na myčky nádobí. Ak Vám vadí sem tam kvapka po usušení.


Chýba návod na použitie a montáž v slovenskom jazyku. Sme spokojný hoci máme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.